Met deze bodykit bouw je jouw Jimny om tot Defender

CREDITS: DAMD

De Suzuki Jimny weet zich goed staande te houden tussen de offroad-jongens zoals de Jeep Wrangler en Landrover Discovery. De prijs van de Jimny is echter aanzienlijk lager dan andere offroad-auto’s. De Suzuki Jimny begint bij €28.229,90 tegen over een vette €101.300,- voor een Defender 110. Voor dat geld heb je drie Jimny’s op de stoep staan en dan kun je ze ook nog laten lijken op een Defender. Weten hoe?

Bouw jouw Jimny om tot Defender

De Jimny op zich is een prima auto om je buiten de verharde wegen te vervoeren. Voor het geld koop je een mooi pakketje met goede prestaties en aardige looks. Natuurlijk zijn er altijd mensen die ruimte voor verbetering zien. Japanse tuner DAMD komt nu met een kit om jouw Jimny volledig om te bouwen tot een miniatuur van de iconische Defender.

Jimny Little D, Met deze bodykit bouw je jouw Jimny om tot Defender
Foto: DAMD

Little D tuning kit

Wanneer er een Jimny Little D langsrijdt kijken de meesten toch raar op. Het is een Land Rover Defender maar dan te heet gewassen. De Suzuki Jimny is een leuke auto voor het geld, maar qua design deden ze het bij Land Rover toch beter. De kit om jouw Jimny om te bouwen tot Little D bestaat uit heel wat onderdelen.

De set bestaat uit een voorbumper, grill, motorkap, achterbumper, mud flaps, een Little D embleem voor de motorkap, een Little D embleem voor de achterklep en een nummerplaat houder. De onderdelen van de kit komen ongespoten en je jouw Little D dus laten spuiten in de kleur van jouw voorkeur. Mocht je wat inspiratie nodig hebben dan raden wij grijs aan, maar ook zwart of groen zal niet misstaan op de Jimny met de Little D bodykit van DAMD.