Yolanthe Cabau op Coachella festival: beter wordt het niet

CREDITS: Martika Avalon de Sanders | FHM

Tja. Yolanthe Cabau. De vrouw die Nederlandse harten al sinds jaar en dag veroverd. Ze schittert in de meest sexy shoots, en steelt nu ook al een aantal jaar in de VS de show. Ook nu deelt ze graag een aantal foto’s voor haar fans.

Schitteren op Coachella: Yolanthe Cabau doet het voor

Yolanthe houdt wel van een feestje. De 37-jarige met Ibiza-vibes doordrenkte schoonheid stond in de spotlights op het populaire Amerikaanse Coachella festival. Dit behoort tot één van de grootste en beste festivals ter wereld, waarbij alles draait om muziek, feesten en uitbundige kleding. Als je hier als celeb niet bent geweest, ben je geen celeb. Met 1,3 miljoen volgers deelt ze dit dan ook graag op Instagram, waarbij ze schrijft: ‘My First Coachella weekend’. Hierbij trekt ze nu niet bepaald de meest saaie festivaloutfits aan.

Bekijk de plaatjes hier

De eerste dag is Yolanthe te zien in een kleurrijk minitopje met blote buik en simpele jeans. Dit staat de brunette voorbeeldig, maar op dag 2 besluit ze het over een pikantere boeg te gooien. Zo draagt ze een zwart doorschijnende broek en een topje met open rug. Swipe zelf maar eens door de schoonheidsbeelden: