Who’s That Girl!? Sem Wensveen

CREDITS: IG @semwensveen
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Fleur Vossen

Vrouwen en tennis: de ideale combinatie voor een man die een voorliefde heeft voor dames én voor sport. Wij hebben de mooiste tennisster van Nederland gevonden. Gentleman, maak kennis met Sem Wensveen.

Sem Wensveen

Mevrouw Wensveen is een natuurlijk talent. Hoe kan een dame zo mooi zijn en ook nog eens zó goed zijn in topsport. Dat ze op zo’n hoog niveau speelt laat zien wat voor karakter erachter dat prachtige lichaam en mooie ogen zit.

De brunette combineert tennis met modellenwerk en dat heeft al een aardige lijstje opgeleverd. Wat ook niet zo gek is, want op jonge leeftijd was ze al beeldschoon. Op dit moment is ze ambassador bij Hunkemoller. Dan zijn wij al meteen helemaal verkocht en heb je onze aandacht. We durven te wedden dat ze die van jou ook heeft.

We gaan je niet langer ophouden. Check hieronder de foto’s van het tenniswonder Sem wensten en oordeel wat je ervan van vindt. We kunnen wel een inschatting maken…

https://www.instagram.com/p/Bxh79Z_oCmt/

https://www.instagram.com/p/BneSukMjjOC/

https://www.instagram.com/p/B7G943kpvWv/

https://www.instagram.com/p/B-hieu2phFZ/

https://www.instagram.com/p/BzirWS1ovzH/

https://www.instagram.com/p/Bx2uAJGIj6q/

https://www.instagram.com/p/BpxI8_BH-bX/

https://www.instagram.com/p/Bo9c-8Oi5ox/