Who’s That Girl!? Benthe van Hout

CREDITS: IG @Benthee.vh
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Romy van Broekhoven

We stellen je voor aan Benthe van Hout. Benthe tovert bij iedere man een glimlach op het gezicht. Met haar donkere wenkbrauwen en sprankelende ogen is zij duidelijk een Utrechts geschenk van God.

Benthe van Hout

Je kan veel zeggen, maar Benthe is een dame met de whole package. Haar prachtige donkerblonde haren, haarfijne gezichtje en niet te vergeten haar bloedmooie lichaam. Ze ziet er gewoon ongelooflijk mooi uit. Hier valt niet over te discussiëren. Je mag je dan ook een zeer gelukkig man prijzen. Waarom? Benthe is gewoon te bewonderen op Insta…

Heel zwaar weekend gehad en moet je even inkomen om de maandag weer te overleven? Benthe zal je hard sneller laten kloppen. De maandag is voor je het weet de leukste dag van de week. Met alle dank aan Benthe van Hout. You are an angel!