Rising star Tina Casciani maakt met haar Insta jouw dag weer goed

CREDITS: Screenshot Pandora | The CW Network

Beyonce, Salma Hayek, Scarlett Johansson, Heidi Klum en noem zo de hele waslijst maar op. Wij schotelen jullie al jarenlang elke week wat vrouwelijk schoons voor.

Hidden gem in de vorm van vrouwelijk schoon

Dat doen we voornamelijk met hele knappe celebrities, maar soms moet je iets dieper graven in de de celebrity-wereld. Daarom hebben wij dit keer een ware hidden gem gevonden, en die delen we dan ook maar al te graag met jullie. Alleen om te voldoen aan onze journalistieke plicht hé. Ahem. 

Tina Casciani is upcoming and hot 

En als we het hebben over een hidden gem, dan hebben we het over Tina Casciani. Deze dame is de rijzende ster van het moment en was recent te zien in de Guess Campagnes en CSI. Waarschijnlijk heb je deze lady wel eens voorbij zien komen, maar heb je het jezelf gewoon nog niet beseft. Snappen we trouwens he-le-maal niks van, maar goed.

In Tina’s jeugd werd ze al eens tot Ms. New York Teen USA verkozen, en ondertussen is ze keihard bezig in de modellen- en acteerwereld. In de afgelopen jaren heeft ze rollen gekregen in onder andere Role Models, Bleed for This, Pandora en CSI. Daarnaast heeft ze al ervaring met Giorgio Armani, Guess, L’oreal en schitterde ze ook op de magazines van Vogue en Elle. Tina heeft ook nog eens Braziliaanse en Italiaanse roots, en heel eerlijk? Met die afkomsten is het ook bijna onmogelijk om geen waar plaatje voor de camera te zijn. De foto’s spreken boekdelen.