Topmodel Stella Maxwell geeft je weekend vibes met topless foto’s

CREDITS: Bigstock

Wij zijn al jarenlang enorm fan van de beweging ‘Free The Nipple’. En Stella Maxwell ook als we haar nieuwe foto’s mogen geloven.

Stella Maxwell poseert zoals we het willen zien

Want ja, als Stella Maxwell nieuwe foto’s post, dan zijn wij er natuurlijk als de kippen bij. Dit topmodel uit Nieuw-Zeeland was, net als onze eigen Doutzen Kroes, onderdeel van de ‘Big 15′ van Victoria’s Secret. Deze dames kregen de eer om zichzelf echte ‘Angels’ te noemen. Bovendien heeft ze gewerkt voor Alexander McQueen, Marc Jacobs en Moschino. Geen misselijke namen natuurlijk. The Weeknd en Taylor Swift konden haar beauty ook waarderen, waarna ze tevens verscheen in de clips van deze wereldsterren. Ook op TV is Stella Maxwell geen onbekend figuur, met verschijningen bij ‘Maxim Hot 100’ en ‘The Victoria’s Secret Swim Special’.

Stella is modern

De dame die opgroeide in België, maar op haar dertiende weer terug verhuisde naar Australië, heeft ondertussen dus heel wat op haar Curriculum Vitae staan. Maar naast al deze inspanningen in de mode-industrie, werkt ze ook samen met verschillende organisaties om vrouwenrechten te promoten. Op haar 32e is Stella dus zekers te weten een hele moderne vrouw. Stella Maxwell is er dus eentje met pit, as we like it. Dat stukje pit zie je dan ook zeker terug in haar nieuwe foto’s. Kijk zelf maar.