Salma Hayek dropt heerlijke ’thank you-video’ voor 25 miljoen volgers

CREDITS: Bigstock

Bij Salma Hayek is het deze week feest. De 56-jarige Mexicaans-Amerikaanse superster heeft namelijk 25 miljoen volgers verzameld op La Gram.

Salma Hayek viert mijlpaal op typische manier

Een absolute mijlpaal natuurlijk. En dat op je 56e nog. Dat kan alleen mevrouw Hayek. De actrice viert de mijlpaal dan ook op een typische Salma Hayek manier, waardoor het voor ons deze week ook feest is. Om de 25 miljoen volgers te vieren, dropt Salma namelijk een héérlijke video van haar in het water. Wij zitten vrij letterlijk te watertanden bij alleen het idee al. “Seeing as you all like my bikini posts the most, here’s a bikini workout for you all”, zo post Salma op Instagram.

Video van Salma zorgt voor nog meer volgers

De video van Salma Hayek in het water doet ons een beetje denken aan de video van Jutta Leerdam onder het water. We kunnen alleen geen keuze maken in welke video we eigenlijk fijner voor het oog vinden. Die moeilijke opgave laten we maar aan jullie over. De video van Salma heeft in ieder geval voor nóg meer volgers gezorgd, want ondertussen heeft ze er alweer 300K bij. Check hieronder zelf de video:

Salma Hayek is meer dan alleen bikinifoto’s

Allright, die Instagram posts van Salma in een bikini zijn natuurlijk hartstikke fijn. En toch is mevrouw Hayek meer dan alleen maar bikiniposts. Ook in een lange jurk op de rode loper zorgt onze celebrity crush er namelijk voor dat ons hart toch even sneller gaat kloppen. Dat lieten we al eerder zien in een artikel, en dan doen we hier nog een keertje: