Jutta Leerdam onder water is een must watch

CREDITS: FHM / Jasper Suyk

Als we Jutta Leerdam over het ijs zien schaatsen, dan zijn wij helemaal hoteldebotel. Maar als we Jutta Leerdam onder het water zien? Dan komen we al helemaal superlatieven tekort.

Jutta Leerdam geniet van welverdiende vakantie

En laat dat nou net zijn wat er deze week op onze Instagram tevoorschijn kwam. De 24-jarige Westlandse sleepte begin deze maand nog de wereldtitel op de 1000 meter binnen, waarna ze nu aan het genieten is van een welverdiende vakantie. Eerst was ze al te zien in Miami, en nu zwemt ze door Tulum in Mexico rond. Dat levert wat heerlijke beelden op, kunnen wij je alvast vertellen.

Jutta is hot, en dat weet ze

Niet heel gek ook, want de schaatster kreeg in 2022 al de befaamde ‘Mooiste billen van Nederland’-titel – van onze vrienden van FHM. Bovendien verschijnt ze op Instagram regelmatig met wat spicy foto’s. Zijn wij niet vies van natuurlijk. Jutta is nou eenmaal hot, en dat weet ze heel goed. De coach van Jutta zelf wist ook even niet meer wat hij met de foto’s moest: “Ik denk dat het ijs gesmolten is.” Nou, wij zijn in ieder geval wel weggesmolten bij het zien van deze beelden.

Lang genoeg gepraat, hier is het om te doen:

Vond je dit artikel interessant? Wij ook. Check hier al onze artikelen over de knapste dames.