De vakantiekiekjes van Rose Bertram maken je dag

CREDITS: IG @rose_bertram

Aah, vakantie. Hét moment dat Nederland je gaat bestoken met Insta-foto’s. Nóg meer dan normaal. Vaak irritant, maar soms kunnen ze je dag ook maken. Als Rose Bertram even wat bikinifoto’s op The Gram gooit bijvoorbeeld.

Rose Bertram steelt vakantieshow met bikinifoto’s

Het is niet de eerste keer dat ze dat doet, en het zal ook niet de laatste keer zijn. Iets waarvoor we onze handjes mogen dichtknijpen. Deze keer deelt ze de foto’s vanuit South of France, vanuit Saint-Tropez om precies te zien. Niet alleen wij zijn enthousiast over de foto’s in de het zwembad. Ook Serena Williams heeft ze gezien en reageert met: ‘Come here!’ 

Niet de eerste keer

Ook vorig jaar, toen ietsjes later, kwam mevrouw Bertram aanzetten met vakantiekiekjes waar je u tegen zegt. Vinden we natuurlijk héél vervelend. Destijds haalden we al aan dat ze er als Mother of 2′  nog steeds ongelofelijk goed uitziet. Nu we de foto’s weer naast elkaar kunnen leggen, is er één conclusie mogelijk: dat is nog steeds het geval.

Topfit straalt ze op de pics van dit jaar, maar omdat ze regelmatig bikiniplaatjes deelt, hebben we er nog meer voor je. Thank us later.