Rose Bertram wint Insta met ultieme vakantiekiekjes

Jup. Zijn we weer. Wéér een artikeltje met héérlijke vakantiekiekjes. Tja, wat wil je ook anders, want de vorige keer werd je toch ook blij van Suzanne Schulting?

Rose Bertram on vacay (en wij genieten mee)

Daarom gaan we er weer gewoon voor. Deze keer zetten we Rose Bertram in de spotlights. Een fantastische verschijning die graag vanaf haar vakantieadres volgers op de hoogste stelt van haar gemoedstoestand. Nu klinkt dat negatief, maar het tegenovergestelde is waar: ze heeft het méér dan uitstekend naar haar zin. Als we de captions mogen geloven dan, hè.

Moeders mooiste, mooiste moeder

Als ‘Mother of 2′ ziet mevrouw Bertram er nog ongelofelijk goed uit. En als je dat in je mars hebt, dan mag je dat van ons ook best via je Insta-page laten zien. Niets mis mee. Op dit moment vertoeft ze op Ibiza, met zo af en toe een bootuitstapje naar het altijd zonnige Formentera. Over vakantiekiekjes-waardige locaties gesproken..,.

Met captions als ‘All we need is love & sun’ en ‘Had a lil iphone shoot at the pool’ houdt ze het lekker kort. Dus ja, dan doen wij dat ook maar. Omdat Rose Bertram wel vaker in bikini verschijnt – balen! – nemen we die ook nog even mee in dit artikel. Daar knap je van op. 

Check ook: Rose Bertram als Marlyn Monroe ownt rode loper in Cannes