Olga Chocolate doet de beste #bottlecapchallenge en nu zijn we klaar

CREDITS: IG @olgachocolate

Hij domineert al weken het internet: de #bottlecapchallenge. Het idee is simpel: met een karatetrap open je een flesje met een draaidop. Zoals we hadden kunnen verwachten kwam Zlatan met epische trap, maar Paul Pogba ging daar nog even gladjes overheen.

Inmiddels is de Bottle Cap Challenge een eigen leven gaan leiden waar veel beroemdheden zich aan wagen. Denk aan Kendall Jenner – overigens nog steeds geen idee wie het nou precies is, maar wel gewoon 17 miljoen views -, die een dopje eraf weet te krijgen vanaf een jetski. Maar de award voor beste #bottlecapchallange gaat wat ons betreft naar Olga Chocolate!

Olga Chocolate #bottlecapchallenge

Als er iemand een goed gevoel voor humor heeft en het leven met een korreltje zout neemt, dan is het Olga Katysheva ‘Chocolate’ wel. Niet gek voor een Russische! Daarnaast is ze ook nog eens oogverblindend mooi. Al met al: genoeg reden om haar te volgen op Instagram. Zoals dik 1 miljoen andere knakkers dat doen.

Terug naar de Bottle Cap Challenge van Olga Chocolate. Hij is simpel bedacht, maar ontzettend effectief uitgevoerd. Less is more, zou je kunnen zeggen, maar daar is hier ook weer niet echt sprake van. Probeer ook even op Olga’s uitdrukking te letten, wat een schatje!