Luna Stevens lanceert haar eigen uitdagende lingerie-collectie

CREDITS: Moon by LUNA

We dachten dat 2020 niet meer goed zou komen. Letterlijk álles is eigenlijk ruk dit jaar. Totdat onze eigen, bloedmooie Luna Stevens in één klap de wereld weer hoop heeft gegeven. Ze heeft namelijk haar eigen sexy lingerie-collectie gelanceerd. De collectie van MOON by Luna is de ultieme viering van vrouwelijkheid. En hét gezicht van het merk is al bekend: miss Luna herself.

Tja, wij mannen hadden het slechter kunnen treffen…

Luna Stevens lanceert haar eigen sexy lingerie-collectie

De lancering van de collectie is perfect getimed. Met een nieuwe lingerie-collectie helpt Luna ons uit de brand. Nu weet je meteen wat je jouw vriendin voor kerst moet geven. Bijkomend voordeel: hier heb je zelf ook nog veel aan. De vrouwelijke vormen worden namelijk op een hele fijne manier geaccentueerd. Nu vallen de kerstsokken van vorig jaar een beetje in het niet.

MOON by Luna wil vrouwen helemaal zichzelf laten voelen. In een mooie lingerie kunnen vrouwen trots zijn op wat ze in huis hebben. Het merk communiceert met ‘We don’t play by the rules.’ Top, want als alles volgens de regeltjes zou gaan dan was het ook maar saai. Zo is bijvoorbeeld de caption bij de onderstaande post: Created to flirt and flatter.

Droomvrouw Luna Stevens

Onze ogen zijn al langer gericht op Luna. De Nederlands-Belgische schoonheid maakt al een tijdje furore op Insta. In de rubriek Who’s That Girl maakte we al kennis met de levensgenieter pur sang. Ze omschrijft het zelf als: ‘maybe she’s born with it‘.

En als je denkt dat één droomvrouw in een gezin genoeg is, dan heb je het mis. Haar zusje Lenthe schittert namelijk ook voor de camera. In dit artikel laten we zien hoe mooi én leuk de familie Stevens is. Je zou bijna denken dat het een doodnormale familie…

Goed, het is tijd voor de foto’s. De collectie van MOON by Luna wordt namelijk vandaag de wereld ingeslingerd. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Check ook: Fotoserie: 10 x Luna Stevens