Luna en Lenthe Stevens: de mooiste en leukste zusjes van de Benelux

De familie Stevens. Je zou bijna denken dat het een doodnormale familie is. Totdat je de foto’s ziet van de zusjes Luna en Lenthe. Wát een beeldschone dames. De zusjes Stevens gaan erg lekker op Insta. En als je foto’s bekijkt, dan snap je gelijk waarom. Luna en Lenthe zijn Belgisch-Nederlands, vandaar dat ze – volgens ons – de mooiste zusjes van de Benelux zijn.

Luna en Lenthe Stevens

Over het uiterlijk van Luna en Lenthe mag je sowieso al niet klagen, maar als je de foto’s bekijkt zie je ook nog eens dat ze erg leuk zijn. Het plezier spat namelijk van de Insta-feed af. Vooral als ze samen poseren word je direct gelukkig.

De zusjes Stevens op Instagram

Beide zusjes zijn succesvol op The GramLuna heeft inmiddels de magische grens van 100K volgers al lang en breed gepasseerd. En ook Lenthe is goed op weg; de teller staat op 54K volgers. De meeste likes harken de dames binnen als ze samen poseren. Een gegeven dat natuurlijk niet voor niets is, want veel mooiere foto’s kom je niet tegen op Insta.

Zowel Luna als Lenthe Stevens worden regelmatig gevraagd als model voor verschillende campagnes. Wat natuurlijk meer dan terecht is. Wij raden geïnteresseerden aan om een shoot te doen met de zusjes Stevens samen, want dan heb je gegarandeerd succes. Check het zelf maar:

Meer zien van Luna Stevens alleen? Check dan dit artikel!