Well, hello: dit zijn mooiste voetbalvrouwen van het moment

In de voetbalwereld bestaan een paar ongeschreven wetten. Zo mag je nooit door het midden uitverdedigen, moet je zoveel mogelijk tijd rekken wanneer je voorstaat en moet je bovendien eigenlijk standaard een knappe vriendin aan je zij hebben. Want ja, voetballers verdienen geld, en waar geld is.. Juistem. Je snapt het idee.

De knapste vriendinnen van voetballers

Enfin, we kunnen de dames geen ongelijk geven. Wanneer ons een leventje vol faam en weelde beloofd wordt zou er bij ons ook wel een ‘voetballetje’ gaan rollen. Daarnaast is het voor ons natuurlijk een win-winsituatie: voetbal én knappe dames ineen, meer kunnen we onszelf niet wensen. Voetbalkijken kan ineens nóg leuker worden met deze dames op de tribune, of maak jij het leuker met wedden op voetbal… Wij weten het wel.

Omdat er zo ongelofelijk veel knappe vriendinnen rondlopen in de voetballerij, hebben wij een zeer uitgebreid onderzoek gedaan naar de knapste dames binnen de voetbalwereld. De mannen van de dames in dit prestigieuze lijstje scoren niet alleen op het veld, maar ook zeker daarbuiten. Dit zijn dé knapste vriendinnen van voetbalspelers.

Marta Diaz – vriendin Sergio Reguilon

“Congrats Reguilon. Also, well done on your new contract.” Zo klonk het op Twitter nadat foto’s van Reguilon en Marta Diaz opdoken tijdens het onderteken van zijn nieuwe contract bij Atletico Madrid. Man, man, man, wat een vrouw.

Shannon de Lima – ex-vriendin James Rodriguez

We spelen een beetje vals in dit lijstje, want Shannon de Lima is alleen nog maar een ex-vriendin van een voetballer. James Rodriguez en Shannon zijn al een tijdje uitgespeeld samen, maar we moeten deze beauty wel delen met jullie. Vergeeft het ons…

Georgina Rodriguez – vriendin Cristiano Ronaldo

Cristiano staat al een tijdje droog als het gaat om goals, maar wij denken dat ‘droogstaan‘ bij Cristiano thuis niet helemaal van toepassing is. Kan ook eigenlijk niet met een schoonheid als Georgina in huis.

Viktoria Varga Pelle – vrouw Graziano Pelle

Miss Pelle. Dat is sinds twee maanden tijd de nieuwe achternaam van Viktoria. Zij en de ex-Feyenoorder zijn recent getrouwd, en dat is doodzonde voor alle hoopvolle mannen onder ons.

Leonita Xhaka – vrouw Granit Xhaka

Weer een getrouwde dame in het lijstje. Shit. Enfin, de schoonheid spat er bij Leonita Xhaka vanaf dus een plekje in deze lijst is zeker verdiend.

Alice Campello – vriendin Alvaro Morata

Alvaro Morata staat niet echt bekend om zijn doelgerichtheid, maar met Alice Campello heeft hij recht in de roos geschoten.

 

Ann Kathrin Brömmel – vriendin Mario Götze

De gevierde man tijdens de WK-finale van 2014 is allang niet meer de topspeler die hij ooit was, maar goed: die vriendin van hem behoort zeker tot de wereldtop. Pluspuntje: ze is zéér, zéér stijlvol.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…