16 foto’s die jou verliefd maken op Lieke van der Hoorn

CREDITS: IG @liekevdhoorn

We maken jullie elke week wel blij met wat heerlijke foto’s van hele knappe dames. Van Amerikaans tot Scandinavisch, en van Scandinavisch naar Zuid-Amerikaans: je noemt het maar op, en wij schotelen het voor. Met genoegen trouwens.

Ook op eigen bodem heel wat schoons te vinden

Allemaal leuk en aardig die knappe dames uit het buitenland, maar op eigen bodem vinden we ook heel wat schoons. Lieke van der Hoorn is daar hét perfecte voorbeeld van. Hoewel de 23-jarige nog altijd aan de Hogeschool van Amsterdam studeert, lijkt haar toekomst toch echt in het modellenwereldje te liggen.

Keihard gaan op The Gram

De laatste jaren is Lieke namelijk keihard aan het gaan op The Gram, en met die schoonheid van haar snappen we bijzonder goed waarom. Ondertussen is ze in de modellenwereld dan ook niet onopgemerkt gebleven, met een deal bij onder andere EuroModel. De verwachting is dan ook dat we Lieke van der Hoorn in de toekomst nog wel vaker zien langskomen. Vinden wij helemaal niet erg trouwens, want of het nou op The Gram of op de cover van een Vogue Magazine is: we don’t care, zo lang we maar meer van Lieke zien.

Het is de laatste tijd bijzonder koud in Nederland, dus wij brengen de hitte maar al te graag naar jullie toe met deze tropische kiekjes van Lieke. Met een paar foto’s die nog iets aan de verbeelding overlaten, en een paar foto’s die, naja.. Weinig aan de verbeelding overlaten, zullen we maar zeggen. Enjoy.

Genoten van dit artikel? Check hier al onze ladies artikelen.