Dit zijn de mooiste vrouwen van Noorwegen

CREDITS: Bigstock

Noorwegen is de thuisbasis van Vikingen, fjorden, gletsjers en bovendien het Noorderlicht. Maar het échte lichtpuntje van Noorwegen? Dat zijn voor ons toch echt de Noorse vrouwen die er rondlopen.

Noorse vrouwen: de pareltjes van Noorwegen

Blauwe ogen, blonde haren en een bleke huid. Dat is een beetje het plaatje wat wij bij een standaard Noorse dame voor ons hebben. Of nouja, ‘standaard’, is niet helemaal een terechte uitspraak. Eerder standaard prachtig, aangezien de Noorse dames volgens vele wereldwijde enquetes en verkiezingen behoren tot de mooiste vrouwen van de wereld. En omdat wij maar weer al te graag kijken naar het mooiste van het mooiste, hebben wij logischerwijs de mooiste dames uit Noorwegen op een rijtje gezet. Speciaal voor jullie. En toch stiekem ook wel een beetje voor onszelf.

Frida Aasen

Laten we direct beginnen met een pareltje van jewelste: Frida Aasen. Deze dame is exact wat wij ons bij Noorse schoonheid voorstellen. Het ondertussen 28-jarige fashion model is al een tijdje een ster op de catwalk, en werd vooral bekend tijdens haar Victoria Secret Show in 2017. Tja, Ms. Aasen in een Victoria Secret setje? Wij snappen het wel.

Heidi Johnsen

En we gaan, met genoegen, door naar de volgende dame op het lijstje. Heidi Johnsen behoort met recht tot één van de mooiste dames van Noorwegen. De lady uit Tromsø startte haar carrière met heel veel lagen kleding op diverse fashion shows, maar tegenwoordig vergaart ze steeds meer bekendheid met juist zo weinig mogelijk laagjes. Zijn wij ook niet vies van.

Alisha Boe

De volgende in dit elitaire lijstje voldoet voor de verandering absoluut niet aan het ‘standaard’ Noorse-dame plaatje. Integendeel, want met haar tropische looks, bruine ogen en lange lokken brengt ze een heerlijk frisse Noorse wind met zich mee. Een wind die menig man omver blaast, en waarmee ze zeker een plekje in dit lijstje opeist.

Silje Norendal

Door naar de trots van Noorwegen: Silje Norendal. Deze schoonheid is een topsporter in hart en nieren, maar bovendien ook een pareltje om naar te kijken. Helaas is deze dame al een tijdje bezet door een icehockey-speler, dus een poging wagen bij Silje raden we zeker af. Ah joh, kijken mag wel.

Elisa Abethlund

Last but not least hebben we Elisa Abethlund als traktatie op je beeldscherm. Ook niet je klassieke Noorse dame, maar wel minstens net zo fijn. Daarnaast is Elisa een business woman pur sang, als eigenaar van Fashion Nova heeft ze namelijk al flink wat miljoenen achter haar naam. Een ware droomvrouw dus.

Source:
Bigstock