Kijkvoer: de beste plaatjes van Marvel-bombshell Scarlett Johansson

CREDITS: Bigstock

Sommige vrouwen zijn net als een goede fles rode wijn: met de jaren worden ze alsmaar verfijnder en interessanter. Die analogie kunnen we ook toepassen bij de Amerikaanse actrice Scarlett Johansson, en hoe zeg. Met haar 37-jarige prachtlichaam zorgt ze namelijk nog altijd voor kwijlende bekkies en nakijkende mannen.

Scarlett Johansson: van jong talent naar parel

En dat lichaam van haar zetten wij dan ook maar al te graag in het zonnetje. Letterlijk trouwens, want de bikinifoto’s op het zonnige strand mogen natuurlijk niet ontbreken in onze fotocollectie van Scarlett Johansson. Of kwam jij hier om te kijken naar foto’s van Scarlett in haar winterjas? Nee hè, dacht het ook niet.

Bio Scarlett Johansson

De Amerikaanse actrice met een IJslandse achternaam maakte in 1994 op negen jarige leeftijd(!) al haar debuut in de filmindustrie. Haar eerste hoofdrol bemachtigde ze bij de dramafilm Manny & Lo in 1996, maar haar échte doorbraak kwam in 2003. Voor een deel door haar goed gespeelde rol in de film Lost in Translation, maar merendeel omdat ze voor het eerst als ‘sekssymbool’ gezien wordt door het grote publiek. Zo, die ontwikkeling hadden we echt niet zien aankomen hoor, ahem.

Lof van Sunday Times, USA Today en Chicago Times zorgden ervoor dat Scarlett Johansson binnen no-time naar de top van de filmindustrie klom, waarna ze in 2005 de kers op de taart ontving. Na twee nominaties voor de Golden Globes werd Scarlett namelijk de ‘filmster van het jaar’-titel toegekend. In 2012 werd ze door Hollywood geëerd met een ‘Walk of Fame’-ster. Tegenwoordig schittert het pareltje in de Avengers, en reken maar dat de kijkers smullen van haar in de hoofdrol. En wij ook niet te vergeten. Enfin, om eerlijk te zijn smullen wij nog stukken meer van wat fijne kiekjes van Scarlett. Wij hebben dan ook instagram compleet uitgespeeld om jullie te trakteren op deze foto’s.

Check ook: De beste rodeloperlooks van Salma Hayek