De beste foto’s van Natalie Portman

CREDITS: Bigstock

Als Natalie Portman in de cast van een film staat, dan is het reden om je ogen wat dichter op het beeldscherm te drukken.

De beste foto’s van Natalie Portman op een rijtje

We hebben de absolute sterspeelster van Star Wars en Avengers eerder al eens vereerd in ons lijstje van de tien mooiste vrouwen ter wereld, maar het is ondertussen wel eens tijd voor een ware ode aan deze schoonheid. Want eerlijk is eerlijk, hoe kut de film ook is: zo lang Natalie Portman erin speelt, willen wij hem zien. Ondertussen is onze celebrity crush 42 jaartjes oud, maar ze is nog altijd in tiptop shape. Dat zagen we dit jaar nog tijdens haar rol in May December. Daarom hebben wij de beste foto’s van de Amerikaanse actrice met Israëlische roots maar even op een rijtje gezet.

Lekker wegdromen bij het idee van Natalie

Oké, toegegeven, er is stiekem nog een reden waarom we precies nu de beste foto’s van Natalie Portman hebben verzameld. Volgens verschillende bronnen zouden Natalie en haar partner namelijk uit elkaar zijn. Winst voor ons dus. En ook voor jou. Kunnen we in ieder geval nog even wegdromen bij het idee. Want ja, in werkelijkheid blijft het daar waarschijnlijk ook bij. Maar eerlijk is eerlijk, met dat nieuwtje in je achterhoofd kijken de foto’s toch nog even iets lekkerder weg.