Emily Ratajkowski wint 2023 nu al met vakantiekiekjes

CREDITS: Bigstock

Het jaar is meer dan goed begonnen. En dat hebben we vanaf nu aan één dame te danken: Emily Ratajkowski. Met een paar vakantiekiekjes op niveau laat ze elke man weer smilen.

Met een paar vrolijke emoji’s en een beginfoto van haar bum heeft Emily alweer 1,7 miljoen likes binnengesleept dit jaar. Een goede start is een understatement.

Emily Ratajkowski start ’23 in stijl

Uiteraard heb je, als je ons een beetje volgt, Emily al vaker voorbij zien komen. Dat verraadt al hoe groot fan wij zijn. Niet gek ook, want eerst lieten we al haar beste toplessfoto’s zien en daarna ook nog eens haar 25 állerbeste plaatjes. Kortom: Emily heeft ons hart gestolen.

Emily bestaat uit een mix van alles wat. Ze groeide op in Californië, haar vader is een Poolse schilder en haar moeder is een Engelse professor en schrijfster. Op vroege leeftijd werd de schoonheid van mevrouw Ratajkowski ontdekt, want op 14-jarige leeftijd werd ze door Ford Models onder contract genomen. En sindsdien maakt ze dag na dag furore. Mooi meegenomen voor ons.

Vakantiekiekjes

Goed, tijd om naar kiekjes te gaan waar je voor kwam. Zoals gezegd begint ze met een overheerlijke foto van haar achterste lichaamsdeel. Daarna laat ze wat omgeving zien en haar vrienden. Maar dan komt het: het zesde ‘plaatje’ in de serie zijn heerlijk bewegende beelden van Emily die haar bikinibroekje even goed doet. Nou, meer hoeven we eigenlijk niet meer te zien vandaag. We zijn klaar.

Dus: swipen maar!

Source:
Bigstock