American Dream: 12 foto’s van all time favorite Ellie Lyon

CREDITS: IG @ellielyon

Hartendief staat synoniem voor Ellie Lyon. Of Ellie Lyon staat synoniem voor hartendief, het is maar net hoe je het bekijkt. Anyways, deze dame heeft ons hart in ieder geval gestolen.

Ellie Lyon maakt onze dag helemaal goed

Ellie Lyon dus. Misschien ken je haar al van onze Weekend Desires, maar het werd hoogtijd dat we haar eens helemaal in de spotlights zetten. Bij deze. De 24-jarige is nog keihard aan de weg aan het timmeren, maar wat ons betreft staat ze binnen no-time op alle gerenommeerde magazines. Van Ellie kunnen we geen genoeg krijgen. De absolute godin is op La Gram vooral op het strand te vinden, en daar zijn wij natuurlijk niet vies van. Haar fans trouwens ook niet: de ‘follow count’ van Ellie staat ondertussen bijna op 40K.

Ellie is The American Dream

Dat snappen we wel, want de geboren Amerikaanse is namelijk de echte ‘American Dream’. Bovendien post ze regelmatig wat fotootjes in bikini op het strand. Vinden wij helemaal niet erg trouwens. En naast haar Insta-picca’s schiet ze ook regelmatig foto’s voor grote merken als Bali Body, Forever 21, Pepper Mayo en noem het zo maar op. De enige kanttekening die we bij Ellie moeten maken is dat ze een vriendje heeft. Ellie heeft dus ons hart gestolen en direct op de grond gesmeten, jammer weer. Gelukkig kunnen we nog altijd kijken.

Vond je dit artikel interessant? Snappen we. Check hier al onze artikelen over de knapste dames ter wereld.

Source: