Je dag goed beginnen met deze prachtfoto’s van Daisy Keech

CREDITS: IG @daisykeech

Wij houden van natuur. Puur natuur, om precies te zijn. En daarmee doelen we niet op het Amazonegebied, de Bahama’s of alle andere mooie plekken op aarde. Nee, nee. Dan doelen we op puur natuurlijke dames natuurlijk. Zo’n dame als Daisy Keech bijvoorbeeld.

Daisy Keech is fitgirl pur sang

En wij schreeuwen hier direct de naam van Daisy Keech, omdat we van deze dame 100% zeker weten dat haar lichaam puur natuurlijk is. Een tijdje geleden kreeg de dame namelijk heel wat verwijten naar haar hoofd toegeslingerd omtrent haar derrière. Die zou namelijk onnatuurlijk groot zijn volgens fans. Op haar beurt heeft Daisy er weer een plastische chirurg bijgehaald die bevestigde dat het achterwerk van Daisy Keech wél puur natuur is. We love it.

Het is trouwens niet heel gek dat Daisy zo’n lichaam heeft: Daisy is sinds een geruime tijd al een échte fitgirl. Haar workouts deelt ze vaak via haar eigen YouTube-channel, Tiktok-account en Instagram.

Personal trainer en model

Bovendien heeft Daisy een eigen website waar ze diverse trainingsprogramma’s en personal workouts verkoopt. Daisy Keech is dus een ware onderneemster. Maar daarnaast heeft ze sociale media ondertussen ook al uitgespeeld: 5.9 miljoen volgers op Instagram en maar liefst 8 miljoen volgers op TikTok. Krankzinnig. Als we de foto’s zo zien dan snappen we wel hoe ze zoveel volgers bij elkaar heeft gesprokkeld, en we denken jij ook wel. Op Insta post Daisy namelijk vaak genoeg foto’s van haar ‘fitgirl-lichaam’, en die delen we uiteraard heel graag met jou. Enjoy. 

Vond je dit artikel interessant? Begrijpelijk. Check hier al onze artikelen over de mooiste dames op de aardbol.

Source: