Andja Lorein is de vrouw van onze dromen en dit is waarom

CREDITS: IG @andjalorein

Wat krijg je als je de wijsheden van een life-coach combineert met de schoonheden van een Frans model? Precies, een droomvrouw. En die hebben wij in de vorm van Andja Lorein gevonden.

Andja Lorein is een wonderschone alleskunner

Miss Lorein is een ware alleskunner. Niet alleen is ze een befaamd model, maar bovenal is ze een gerenommeerde lifecoach en counselor. Sinds haar 19e is de geboren Franzose op spiritueel gebied aan zichzelf aan het werken, waarna ze recentelijk is begonnen met haar beweging #ActFree. Een ambitieuze lady dus, en bovendien ook nog eens f*cking knap. Dat is trouwens niet onopgemerkt gegaan in de modellenwereld, aangezien Andja Lorein ondertussen een aardige portfolio heeft opgebouwd.

Foto’s zeggen alles

Zo is Andja al op de voorpagina van Playboy verschenen, heeft ze modellenwerk voor Stephane Rolland op haar portfolio staan en heeft ze gewerkt voor topfotografen als Gilles Marie Zimmerman en David Belemmere. Heel indrukwekkend allemaal. Maar goed, jullie willen vast en zeker bewijs zien. Jullie vragen, wij leveren. Wij hebben de fijnste foto’s van Andja Lorein even op een rijtje gezet om jullie zo deze absolute droomvrouw in het beste daglicht te laten zien. Enjoy!

Source: