Cubaanse pracht: de mooiste foto’s van Bond-girl Ana de Armas

Als mannen houden we van de James Bond films. Niet gek dat je dan ook niet meer kan wachten op No Time To Die. Het belooft een machtig mooie film te worden. Nog mooier omdat we kunnen gaan genieten van de prachtige Ana de Armes als Bond-girl. Ze komt hierdoor in een indrukwekkende rijtje te staan. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de schoonheid van dit Cubaanse pareltje: Ana de Armas.

De mooiste foto’s van Bond-girl Ana de Armas

Deze dame heeft in korte tijd een flinke stempel gedrukt in Hollywood. Met haar fantastische optreden in Knives Out werkte ze ook al samen met de ster uit de Bond-films, Daniël Craig. Deze vertoning heeft haar helemaal in the picture gezet. En dat heeft ze verdiend. Niet alleen om ze een prachtige verschijning is, maar omdat ze ook nog eens steengoed kan acteren.

Van Cuba naar Hollywood

Ana is groot gebracht op het prachtige Cuba in de hoofdstad Havana. Ze was al vroeg vastberaden om actrice te worden. Op haar twaalfde besloot ze zich dan ook meteen aan te sluiten bij de Nationale Theaterschool van Cuba. In 2008 verhuisde ze naar Spanje, het land van haar grootouders, waar ze verschillende Spaanse rollen kreeg toegewezen. Het was het begin van iets groots want nadat ze in 2014 naar Los Angeles verhuisde kreeg ze al snel rollen in de Hollywoodwereld.

Samen met vechtersbaas Keanu Reeves begon ze in Knock Knock wat haar verder in de schijnwerpers bracht. Het bracht haar rollen in films zoals War Dogs en Overdrive waarna ze pas echt goed naar voren kwam in de film Knives Out. En dit leidde tot de ultieme beloning: een rol als Bond-girl. Nu is wachten geblazen totdat we deze prachtige dame te zien krijgen in de Bond film. Daarom hebben we alvast een aantal machtige plaatjes voor je op een rijtje gezet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…