49-jarig supermodel Heidi Klum maakt onze week weer goed

Met onze Weekend Desires tonen we elke week weer aan dat we ware experts zijn op het gebied van schoonheid spotten. Mooi plaatje hier, mooi plaatje daar. Elke week is het weer genieten. 

Afijn, een hele werkweek duurt soms ook zo lang hè. Om de week een beetje te breken verwennen we jullie in de tussentijd dan ook maar al te graag met wat Duits schoon: Heidi Klum is namelijk weer bezig geweest op The Gram en daar worden wij in ieder geval héél blij van.  

De leeftijd doet niet af van de schoonheid

Laatst bewezen we al met onze ode aan Salma Hayek dat leeftijd niets hoeft af te doen van de schoonheid. Bij Heidi Klum kunnen we deze stelling ook met recht gebruiken. Het ondertussen 49-jarige Duitse model heeft op Instagram een paar sexy foto’s gedeeld, zo zien we Heidi in een gewaagde witte bodysuit dat laag uitgesneden is. Ook schotelt Heidi Klum ons een extra presentje voor met een throwback naar de jaren 70′. Met een paar behind the scene foto’s van haar tijd bij Germany’s Next Top Model worden wij nóg vrolijker.

Heidi Klum is meer dan alleen een Duits prachtpareltje

Het is trouwens niet heel gek dat Heidi nog altijd op een jonge godin lijkt. De geboren Duitser is niet alleen bekend als model, maar bovendien ook als modeontwerpster, zangeres, televisieproducente, auteur en actrice. Tja, al die werkzaamheden houden je ook jong. Na haar fameuze tijd als model, is ze als jurylid en presentatrice aan de slag gegaan bij Germany’s Next Topmodel en bovendien heeft ze meegewerkt aan de realityshow Project Runway. Laatstgenoemde leverde haar in 2008 een Emmy-nominatie op, dat was de eerste van zes Emmy’s waar ze voor is genomineerd.

Goed, allemaal leuk en aardig. Uiteindelijk komen jullie waarschijnlijk niet om de autobiografie van Heidi Klum door te lezen, of wel dan? Enjoy the pics.

 

Source:
Bigstock
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Weekend Desires #337
Weekend! Of toch nog niet… Hoe dan ook: onze Weekend Desires wordt er niet minder om. View this post on Instagram A post shared by @sushinght View…