Herenkapsels die de meeste seks opleveren!

We schreven al eens eerder over wat jouw haarstijl over jouw persoonlijkheid zegt. Want ja, je persoonlijkheid heeft daar zeker mee te maken. En vrouwen judgen mannen ook op hun kapsel en hebben hierdoor meteen een beeld bij iedere man. Dus wij vroegen ons af: welk kapsel zien vrouwen het liefst? Belangrijker nog, welk herenkapsel zorgt voor de meeste seks?

Je haar zegt veel over je persoonlijkheid, en dus ook over hoe je tussen de lakens bent. Wat vinden vrouwen en trekt hen het meest aan om mee in bed te duiken? Roodharigen hebben blijkbaar de meeste orgasmes en mannen met achterover gekamd haar komen soms arrogant over. Geen boyfriend material, maar misschien wel prima voor een stomende avond!

Dit zegt jouw haarstijl over je seksleven

Strak naar achter gekamd

De man die zijn haren strak naar achter kamt, komt soms nogal arrogant over. Je vindt jezelf nog al wat en daar is in principe niets mis mee, maar besef ook dat je niet alleen op de wereld bent. Of in bed. Seks doe je namelijk samen en het draait écht niet allemaal om jou. Pas op dat je niet alleen jezelf een plezier doet, maar geef ook een keer iets terug. Geloof mij maar, als zij het naar haar zin heeft, beleef jij ook meer plezier. Helaas zien vrouwen als ze jou zien meteen iemand die het liefst zijn eigen naam schreeuwt als hij klaarkomt. Niet een heel bevordelijk kapsel dus.

haarstijl seks, Herenkapsels die de meeste seks opleveren!

Lang haar

Mannen met lang haar weten wie ze zijn en dit durven ze ook uit te stralen. Vrouwen zijn hier gek op. Zoals je weet wat je met je haar wil, zo weet je ook wat je in bed wil. Vrouwen zien jou als een pleaser, als een wild persoon en zouden graag een beschuitje met jou eten. Die lange lokken doen je goed!

De buzz cut

Gemillimeterd of kort haar waar weinig aan gedaan moet worden kan betekenen dat je lui bent, of gewoon praktisch. Vrouwen zien dit niet graag, zowel niet in het ‘normale’ leven als in bed. Een vluggertje omdat het moet, maar meer wordt ook niet van je verwacht.

Hoewel kaal dan weer voor zelfvertrouwen kan staan en dat zien vrouwen dan weer wel heel graag! Een jonge man die een kaal hoofd rockt is sexy, vrouwen vinden hem een man die tussen de lakens weet wat hij doet en stiekem nog wel eens best wild zou kunnen zijn.

Inhammen

Helaas voor jullie, vrouwen worden niet wild van inhammen. Correctie: niemand wordt wild van inhammen. Mannen kunnen nog wel eens zogenaamde overcomb aannemen (beter bekend als de Donald Trump-look), maar dit duidt alleen maar op meer onzekerheid. Dit is ook terug te zien in de slaapkamer: seks met het licht uit, ongemakkelijke poses en iets te snel klaar. Je kan beter het lot accepteren en kaal gaan: dit komt veel zelfverzekerder over. Zowel binnen als buiten de slaapkamer. Want die overcomb blijft alleen zitten als je de classic zeester doet, en daar is nog nooit iemand voor gevallen.

De man bun

We zeiden het al eerder: de man met de man bun komt over als de carefree hipster, maar niets is minder waar. Want stiekem zit zijn knotje perfect op zijn hoofd. En zo is hij ook in bed. Zoveel aandacht als hij aan z’n perfect bun besteedt, zoveel aandacht besteedt hij aan z’n meisje. Jij weet wat je moet doen en ja, vrouwen houden daarvan.

haarstijl seks, Herenkapsels die de meeste seks opleveren!
Foto: Toa Heftiba

Korte kuif

De korte kuif is voor de simpele, lieve en eerlijke man. Veel vrouwen zien dit wel zitten. Recht voor z’n raap weten ze wat ze aan zo’n man hebben. Maar ze weten ook dat er achter dit lieve uiterlijk juist een eigenwijs randje kan zitten. En dat is terug te zien tussen de lakens. En man met een korte kuif weet wat hij doet en doet dit ook goed.

 

De pompadour

Een tikje arrogant, maar vooral erg zelfverzekerd. Jij weet wat je doet en bent een wilde in bed. Vrouwen zien dit aan jouw gewaagde, altijd-in-model kapsel. Je houdt ervan om nieuwe dingen te proberen. Met een (tikkie arrogante) hand door je haar vallen alle vrouwen voor je. Maar pas op dat het niet naar je hoofd stijgt, want als het tegenvalt in bed zal je die consequenties ook moeten accepteren…

Krullen

Vrouwen zijn gek op krullen, mits goed gestyled. Alleen je kan soms wat goofy overkomen, waardoor seks niet het eerste is waar vrouwen aan denken. Gelukkig kan je ze aan het lachen krijgen, ze daardoor aan je binden en dan volgt de rest vanzelf wel!

Rood haar

Ten slotte is uit onderzoek gebleken dat roodharigen de meeste orgasmes én daarnaast ook nog eens de meeste sekspartners hebben. Dit geldt voor zowel vrouwen als mannen. Rood haar is een echte seksmagneet dus. Jaloers?Wellicht is verven een optie?