In dit infinitypool wil jij jouw zomerdagen slijten

CREDITS: Compass Pools

We hebben natuurlijk heel wat lekker weer gehad dit jaar, maar wat ons betreft kan die zomer niet snel genoeg komen. Omdat we hier dus reikhalzend naar uitkijken willen we de good vibes lekker doorzetten. Mede daarom presenteren we vandaag het allerziekste infinitypool dat je ooit hebt gezien. En hij gaat er komen: in Londen!

Infinitypool van jouw dromen!

Je moet er wel een stukje voor reizen, heel even het kanaal over om precies te zijn. De Engelse hoofdstad Londen krijgt er namelijk wel een heel comfortabel dak bij! Rooftop bars zijn hot, daar kunnen we niet om heen. Maar Londen zou Londen niet zijn als zij daar met wat extravagant geweld overheen knallen!

Deze rooftop pool a la James Bond stijl overtreft jouw stoutste dromen. Dit pareltje gaat 56 verdiepingen hoog boven de stad uit steken. Met maar liefst 66.0000 liter kristalhelder water kun jij hier jouw zomerdagen in stijl doorbrengen.

De bodem van het zwembad krijgt een doorzichtige vloer zodat bezoekers alle zwemmers kunnen zien genieten. Daarnaast wordt dankzij geavanceerde computers het zwembad perfect op temperatuur gehouden voor de levensgenieters op het dak.

Technisch hoogstandje

Maar nu vraag je je vast af: hoe kom je in hemelsnaam in het water? We koppelen even terug naar de term ‘a la James Bond’, want dit is nog een uitdaging. De ontwerpers van het zwembad willen de gasten graag via een soort cilindervormige trap het water laten betreden. Je moet hier bij denken aan de deur van een onderzeeër. De bemanning hiervan komt eerst in een cilinder die hermetisch wordt afgesloten, daarna wordt de bovenkant geopend zodat het personeel naar buiten kan.

Dit is het meest futuristische zwembad dat wij ooit hebben gezien, we kunnen niet wachten om hier een keer een cocktailtje te komen drinken! Daar over gesproken: waar is de bar?

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…