In dit infinitypool wil jij jouw zomerdagen slijten

CREDITS: Compass Pools

We hebben natuurlijk heel wat lekker weer gehad dit jaar, maar wat ons betreft kan die zomer niet snel genoeg komen. Omdat we hier dus reikhalzend naar uitkijken willen we de good vibes lekker doorzetten. Mede daarom presenteren we vandaag het allerziekste infinitypool dat je ooit hebt gezien. En hij gaat er komen: in Londen!

Infinitypool van jouw dromen!

Je moet er wel een stukje voor reizen, heel even het kanaal over om precies te zijn. De Engelse hoofdstad Londen krijgt er namelijk wel een heel comfortabel dak bij! Rooftop bars zijn hot, daar kunnen we niet om heen. Maar Londen zou Londen niet zijn als zij daar met wat extravagant geweld overheen knallen!

Deze rooftop pool a la James Bond stijl overtreft jouw stoutste dromen. Dit pareltje gaat 56 verdiepingen hoog boven de stad uit steken. Met maar liefst 66.0000 liter kristalhelder water kun jij hier jouw zomerdagen in stijl doorbrengen.

De bodem van het zwembad krijgt een doorzichtige vloer zodat bezoekers alle zwemmers kunnen zien genieten. Daarnaast wordt dankzij geavanceerde computers het zwembad perfect op temperatuur gehouden voor de levensgenieters op het dak.

Technisch hoogstandje

Maar nu vraag je je vast af: hoe kom je in hemelsnaam in het water? We koppelen even terug naar de term ‘a la James Bond’, want dit is nog een uitdaging. De ontwerpers van het zwembad willen de gasten graag via een soort cilindervormige trap het water laten betreden. Je moet hier bij denken aan de deur van een onderzeeër. De bemanning hiervan komt eerst in een cilinder die hermetisch wordt afgesloten, daarna wordt de bovenkant geopend zodat het personeel naar buiten kan.

Dit is het meest futuristische zwembad dat wij ooit hebben gezien, we kunnen niet wachten om hier een keer een cocktailtje te komen drinken! Daar over gesproken: waar is de bar?

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…