Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

Ja ja, daar gaan we weer. Een fenomeen dat is overgewaaid vanuit de V.S., maar geperfectioneerd is door de Nederlanders: Black Friday. De dag na Thanksgiving – 27 november – is hét startschot van het seizoen voor kerstaankopen. Om zoveel mogelijk mensen naar de winkels te trekken, adverteren toffe merken met de beste dealsDaar kan jij als consument de vruchten van plukken.

Dit jaar, zoals álles dit jaar, gaat het toch even anders worden. Normaal gesproken moeten we sprinten als Usain Bolt voor de beste deal in een winkel. Nu is het advies; thuisblijven, zélfs met Black Friday. Gelukkig zijn de beste deals easy peasy lemon squeezy te vinden online. Wij gingen op onderzoek uit en hebben de beste Black Friday deals van 2020 voor je geselecteerd!

De beste Black Friday deals van 2020

Trust – Eaze Bluetooth Wireless Over-ear Headphones

We weten het: je hebt het druk, druk, druk, druk. Jezelf even afsluiten van de wereld is dan de oplossing. Muziek stimuleert het brein én doet dat dieper dan menig ander intellectueel, creatief of fysiek streven.

Met de over-ear headphone van Trust kan je jouw hersenen een boost geven door de combi hoogwaardige geluidskwaliteit (40mm-drivers) en veel comfort. Je kan na één keer opladen genieten van 30 uur speeltijd, terwijl je ook een ongekende bewegingsvrijheid hebt door een bereik van tien meter. De opvouwbare wireless Eaze heeft zachte, gevoerde, kunstlederen oorkussens waardoor je ‘m eigenlijk niet meer wil afzetten.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

 

 

American Vintage – Sweat Homme Fooly

De beruchte thuiswerk-situatie heeft ons één ding qua fashion duidelijk gemaakt: als kleding ultracomfortabel is, dan wordt jouw dag aangenamer. Die comfy kleren wil je niet verwisselen als je er even tussenuit gaat voor een wandeling.

Met de Sweat Homme Fooly hoeft dat ook niet. De stijlvolle sweater maakt je thuiswerkdag helemaal, omdat ‘ie ook meekan als normale sweater voor je wandeling. Zacht, comfortabel, luchtig en authentiek; kenmerken waar we blij van worden. American Vintage snapt dat als geen ander en biedt de trui nu aan met 60% korting.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

 

 

CoolGift – AK-47 Whiskey Decanter Karaf

Whiskey drinken brengt iets los bij ons mannen. Het is de meest mannelijke drank van allemaal. Hoe jij de whiskey presenteert laat zien hoeveel waarde je eraan hecht. Presentation is key en een karaf maakt het pas écht af.

Deze AK-47 Whiskey Decanter Karaf is een pronkstuk in jouw huiskamer. Stijl en luxe zijn de woorden die direct bij je gasten opkomen. Naast de karaf krijg je er ook glazen bij die zijn doorgeboord met een kogel, whiskeystenen, een ijstang én een schenktuit. Zo haal je de film The Godfather voor €129,95 in huis. Dit is toch wel één van de tofste ‘gadgets’ die je gaat tegenkomen dit jaar!

Black Friday deals

 

 

Laauw – Raw Moncloa Tan

Back to the roots. Een belangrijke uitspraak waar iedereen blij van wordt, want vroeger was eigenlijk alles beter. Tenminste dat houden we onszelf voor.

Soms is back to the roots ook een terugkoppeling die je kan maken om te beseffen waar je vandaan komt. En dat is precies wat Laauw heeft gedaan met de nieuwe Raw collectie. Het design van de collectie is gebaseerd op Madrid, omdat daar de allereerste Laauw-collectie vandaan kwam.

De leren tas Raw Moncloa is ontdaan van alle nutteloze toevoegingen en is compleet gemaakt van buffelleer. Moncloa is een district in de buurt van de metrohalte Moncloa in Madrid. Hier komen veel mensen die korte trips aan ’t maken zijn. Vandaar dat Laauw voor deze naam heeft gekozen, want de tas is perfect voor mensen die in de stad wonen en graag reizen.

Black Friday deals

 

 

Bond: Photographed by Terry O’Neill

Vandaag de dag is een koffietafelboek het allereerste product dat je in een interieur zal terugvinden. Logisch, want zo’n boek is een inspiratiebron én is een stijlvolle toevoeging.

Tenminste als je het goede boek uitkiest. Het boek Bond: Photographed by Terry O’Neill is een garantie voor succes. Fotograaf O’Neill opent in het boek zijn archief, waardoor je inzicht krijgt in de James Bond-wereld achter de schermen. Je krijgt hele toffe kleur- én zwart-witfoto’s voorgeschoteld die worden aangevuld door O’Neill zelf. Mannelijker dan dit gaat het niet worden. Vijf tientjes voor het ultieme koffietafelboek is niet veel, toch? Volgens is toch wel één van de beste Black Friday deals van dit jaar!

Black Friday deals

 

Samsung – Galaxy Watch3

Het blijft leuk om te zien dat nieuwe gadgets eerst door een bepaalde groep gebruikt worden, voordat het grote publiek de gadgets omarmen. Zo ook smartwatches. Waar het eerst voor geeks was, zijn smartwatches nu populairder dan ooit.

De Samsung Galaxy Watch3 heeft een absoluut een stijlvol design dat aan een diver doet denken. Door het grote display is de watch extreem gebruiksvriendelijk. Dat is ook nog, want dit speeltje gaat een verlengstuk worden van je lifestyle. Vandaag de dag zijn we namelijk meer dan ooit met gezondheid bezig. Dit apparaat geeft je heel wat inzichten over hoe het met je lichaam gesteld is. Denk aan je hartslag, je zuurstofgehalte en de kwaliteit van je slaap.

Wil je ook jouw leven verbeteren? Dan is het tijd om iets meer dan driehonderd eurootjes af te tikken. Deze smartwatch scoor je nu namelijk met een fikse korting.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020