Activision kondigt Modern Warfare III aan met releasedatum

CREDITS: Activision Press Centre

In de afgelopen maanden zijn er genoeg geruchten geweest over de komst van een nieuwe Modern Warfare-game.

Ein-de-lijk is het dan zover: Modern Warfare III komt eraan. En de releasedatum hebben we ook al voor je.

Teaser onthult komst van Modern Warfare III

Goed, er is dus het eendenander bekend, maar de teaser laat in alle eerlijkheid nog verrekte weinig los. “Never bury your enemies alive,” wordt er vaag op de achtergrond geroepen terwijl we ondertussen worden geconfronteerd met schuwen die lijken op Captain Prince en Philip Graves. De echte MW-kenners onder ons menen dan ook meteen het No Russian-scenario uit de eerdere Modern Warfare II te herkennen.

Modern Warfare III, Activision kondigt <strong>Modern Warfare III</strong> aan met releasedatum
Foto: Activision Press Centre

Releasedatum van Modern Warfare III

Wat wél bekend is, is dat Modern Warfare III op 10 november al gereleased wordt. Het lijkt ondertussen wel een beetje een trend dat Activision pas drie maanden van tevoren een nieuwe game aankondigt. Het triggert ons verbazingseffect in ieder geval aardig. En blijkbaar zijn wij niet de enigen, want ondertussen heeft de teaser binnen minder dan een dag tijd bijna 900K views te pakken. Reken er dus maar op dat de gemiddelde MediaMarkt op 10 november bestormd wordt door fanatieke Call of Duty lovers.

Nieuwe game in oud jasje

Tot nu toe lijkt het erop dat de nieuwe game voortborduurt op het verhaal van Modern Warfare II. Deze kwam destijds nog uit op windows en de vorige generatie Xbox en PlayStation. Helaas komt er altijd een tijd waarin er afscheid wordt genomen van de vorige generatie consoles, en aangezien Microsofts eigen gamestudios dit recentelijk ook al hebben gedaan, lijkt het einde van Call of Duty op de oude gen consoles nabij. Wanneer er meer bekend is over Modern Warfare III, brengen we jullie natuurlijk meteen op de hoogte.

Voor nu kan je zelf de eerste beelden hier checken:

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…