Motorola brengt fashionable foldable terug met RAZR 50 (Ultra)

CREDITS: Motorola

Fashionable foldables. Één van de beste contradicties die we kennen.

Waar functionaliteit prioriteit numero uno is bij deze items, krijgen sommige visionairs het voor elkaar om ze ook nog eens stijlvol vorm te geven. En dan willen we meteen een kleine shoutout geven naar het ontwerpteam van Motorola’s iconische razr V3.

Fashionable foldable razr maakt keiharde comeback in 50 en Ultra-vorm

20 jaar na het tijdperk waarin Paris Hilton, Mischa Barton en Nicole Richie met hun felroze Motorola razr V3 de rode loper domineerden, maakt de fashionable foldable een comeback met de razr 50 Ultra en de razr 50.

RAZR 50, <strong>Motorola</strong> brengt fashionable foldable terug met RAZR 50 (Ultra)
Foto: Motorola

Zoals verwacht maakt de Hot Pink zich ook weer klaar voor een terugkeer. En met kleuren zoals Spring Green, Midnight Blue en Peach Fuzz tilt Motorola de razr 50 Ulta naar een heel nieuw niveau. De razr 50 wordt op haar beurt weer voorzien van zachte, vegan leren afwerkingen in de kleurenstellingen Beach Sand, Koala Grey en Spritz Orange. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog een geweldige touch dankzij de hoogwaardige afwerking. Een fashionable foldable in het kwadraat.

Geen jonger broertje, maar enorme stap voorwaarts

We hebben hier niet zomaar te maken met het jongere broertje van de razr V3. De nieuwe modellen zijn een enorme sprong voorwaarts. Het geweldige design van de razr 50 Ultra krijgt met een 4,0-inch het grootste scherm in zijn klasse, terwijl de razr 50 met een 3,6-inch scherm zich ook met de grote jongens mag meten. Maar goed, grootte is natuurlijk niet alles. Het gaat erom wat je ermee doet. Of, nouja, ze zeggen het.

Alle details over de razr 50 (Ultra) van Motorola

Anyways, de nieuwe modellen worden naast een grotere display ook gezegend met slimme functies. Voor het eerst hebben gebruikers van de razr toegang Google’s Gemini AI die 24/7 antwoord geeft al op je vragen. Gemini oordeelt niet, dus domme vragen bestaan nu echt niet meer. Ook werkt de externe display nu samen met Google Photos, zodat je je foto’s kunt beheren zonder de telefoon open te klappen. Verder zijn de speciale Spotify- en Bose-panelen ook ongekend makkelijk om te bedienen.

Source:
LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…