LG CineBeam Qube: 4K-projector in retrostijl

CREDITS: LG

Pure bioscoopkwaliteit, maar dan in huis. En dan ook nog eens supercompact en in een heerlijk retrostijltje: dit is de LG CineBeam Qube.

De nieuwe 4k-laserprojector van LG maakt je volgende filmavond next-level, terwijl je interieur ook een upgrade krijgt.

LG CineBeam Qube is een compacte, stijlvolle thuisbioscoop

Met de CES (Consumer Electronics Show) in zicht, dropt LG de eerste informatie over de LG CineBeam Qube. Een retrobuitenkant, met de kwaliteiten van nu. De CineBeam Qube kan 4K-beelden projecteren met een grootte tussen de 50 en 120-inch, weegt nog geen 1,5 kg en heeft een handvat dat je 360-graden kunt draaien. Zo kun je hem overal neerzetten en zelfs ophangen.

LG CineBeam Qube
Foto: LG

Bioscoop in eigen huis

LG claimt dat de CineBeam Qube een binnenruimte in een bioscoop kan veranderen. Zet de beamer neer en hij doet direct zijn werk. De Auto Screen Adjustment-technologie zorgt ervoor dat de plaatsing en grootte van het beeld automatisch voor je worden aangepast aan de ruimte. Zo verzorgt de beamer de optimale kijkervaring en wordt je beeld niet verplaatst of afgesneden. Bovendien ondersteunt de beamer webOS 6.0, waardoor je bijvoorbeeld moeiteloos Netflix kan kijken zonder externe apparaten. Mocht je wel apparaten willen aansluiten, heeft de projector HDMI-poort en een USB-c-aansluiting.

Mocht je al helemaal fan zijn van dit technische beestje, dan heb je nog even geduld nodig. Tijdens CES wordt er meer info bekendgemaakt over de CineBeam Qube. Het event vindt plaats tussen 9 en 12 januari in Las Vegas.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…