Netflix-trailer: Sofia Vergara is nieuwe Pablo Escobar in drugsserie Griselda

CREDITS: Netflix Media Center

Eigenlijk vonden wij Modern Family altijd al een waardeloze serie. En toch keken we het (bijna) elke dag. 

Elke man met een beetje smaak snapt wel waarom: Sofia Vergara. Niets meer, niets minder. En voor die mannen met smaak is er heel goed nieuws. 

Sofia Vergara binnenkort weer te zien in nieuwe serie

De Colombiaanse Sofia, die op haar 51e nog altijd de allures bezit van een jong topmodel, maakt binnenkort namelijk haar verschijning in een gloednieuwe serie. Tijdens ‘Griselda’ neemt Sofia Vergara de hoofdrol in en schittert ze als eerste vrouwelijke crimineel die miljardair wordt door de drugshandel. Ja, het Colombiaanse stereotype gehalte neemt nog even toe ten opzichte van Modern Family.

Sofia Vergara, Netflix-trailer: <strong>Sofia Vergara</strong> is nieuwe Pablo Escobar in drugsserie Griselda
Foto: Netflix Media Center

Sofia als Cocaine Godmother

Betekent natuurlijk nog niet dat de serie meteen ruk is, amigo. Aan Griselda werken namelijk ook producenten mee die eerder aan Narcos hebben gewerkt. Een oude klassieker, dus we hopen dat ze hun magie ook op de nieuwe serie met Sofia Vergara kunnen uitoefenen. Met de verhaallijn is in ieder geval weinig mis: Vergara springt in de rol van Griselda Blanco, een dame die samenwerkte met Pablo Escobar en de bijnaam ‘Cocaine Godmother’ droeg. Ze had een belangrijke rol binnen het Medellín-kartel en gaf naar verluidt de opdracht voor maar liefst tweehonderd liquidaties.

Sofia Vergara, Netflix-trailer: <strong>Sofia Vergara</strong> is nieuwe Pablo Escobar in drugsserie Griselda
Foto: Netflix Media Center

Sofia Vergara op een verhitte manier te zien

In ‘85 werd Blanco opgepakt in Miami, waarna ze achttien jaar vastzat. Na haar vrijlating keerde ze terug naar Colombia, waar ze uiteindelijk in 2012 op 69-jarige leeftijd werd vermoord. We krijgen Vergara dus op een hele verhitte manier te zien. Zin in. Vanaf 25 januari is de nieuwe serie exclusief te zien op Netflix. En we hebben nu eindelijk ook een officiele trailer te pakken. Check ‘m hier:

Kun je geen genoeg krijgen van de Colombiaanse Sofia Vergara, dan hebben we, gelukkig voor jou, beelden in overvloed. Check ze hier.