Legendarische GoldenEye 007 maakt langverwachte rentree in 4K-kwaliteit

Het heeft lang geduurd. Veel te lang, kunnen we wel zeggen. Maar goed, eindelijk is het zover: na jaren van geruchten, teasers en speculaties maakt GoldenEye 007 deze week zijn rentree.

Nieuwe gameconsole voor GoldenEye 007

De klassieke first-person shooter die in 1997 zijn debuut maakte op de Nintendo 64 komt dus terug. En dat doet die op de gameconsoles van tegenwoordig: de Xbox en Nintendo Switch zijn de consoles die zich gelukkig mogen prijzen. GoldenEye 700 wordt namelijk, sinds het debuut 25 jaar geleden, gezien als een van de meest evolutionaire en invloedrijke first-person shooter games. De Xbox-versie krijgt een ‘local split-screen multiplayer’, dat betekent dat jij je maten finaal kan afknallen in deze game. Heerlijk. De Switch-versie krijgt ten opzichte van de Xbox-versie wél een online multiplayer-modi.

Moderne aanpassingen met klassiek tintje

Een game die in 1997 is uitgekomen heeft natuurlijk een paar updates nodig om mee te komen in de ‘moderne tijd’. Daarom is er nu ondersteuning voor dubbele analoge sticks en bovendien een 4K-resolutie. Je ziet het bloed dus in de hoogste kwaliteit stromen. Afijn, niet alles is vernieuwd: de klassieke campagnemodus is nog altijd in de game te vinden en bovendien is de volledige modi met cheatcodes en alles ook terug te vinden. Vorig jaar werd de rentree van GoldenEye 007 al aangekondigd, maar nu is er eindelijk een datum. Op 27 januari zal de game online komen voor Nintendo Switch Online + Expansion Pass-abonnees. Voor Xbox-spelers is de game beschikbaar via de Game Pass.

Wij kunnen niet wachten, jij ook niet? Check hier dan alvast de trailer van deze fantastische game.

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…