In je agenda: 5 oktober komt groot James Bond-nieuws

Sinds dat Daniel Craig als 007 zijn laatste adem heeft uitgeblazen, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Wie o wie gaat ‘m opvolgen? Wordt het de jonge Tom Holland? Eindbaas Tom Hardy? Of toch Idris Elba? 

Genoeg speculatievoer, dus. En 007-schrijver Ian Flemming heeft een pondje voer toegevoegd. Via zijn officiele Insta-account kondigt hij een announcement aan. Precies op 5 oktober, oftewel: James Bond Day.

5 oktober: weten we dan via de nieuwe 007 is?

Misschien komt Ian Flemming alleen met een nieuw boek, maar de hoop is gevestigd op de aankondiging van Daniel Craigs opvolger. Hoewel Craig zelf groots werd aangekondigd met een hele persconferentie op een boot, leven we nu in een andere tijd. Dat was namelijk in 2005. Toen was Insta er nog niet eens. Dus wie weet zijn ze met de tijd meegegaan, en krijgen we 5 oktober een belangrijk antwoord.

bond
James Bond – Screenshot – Universal Pictures

Hoopvolle reacties

Trouwe volgers hebben er in ieder geval vertrouwen in. Daarom zijn ze ook trouw. De ene na de andere reactie stroomt binnen. “I’m going to say a new Bond is announced,” terwijl een ander verwacht dat Hardy de nieuwe Bond wordt: “New Bond Tom Hardy finally announced”.

Het wordt dus hoe dan ook groot nieuws, voor de fans, maar of we écht te weten komen of de nieuwe 007 bekend wordt gemaakt, is nog even afwachten. Wat denk jij? Een storm in een glas water, of worden we toch héél blij 5 oktober?

Source:
Screenshot Skyfall