Galaxy Z Flip5 Retro eert de innovatieve geschiedenis van Samsung

CREDITS: Samsung

De Galaxy Z Flip5 van Samsung brak afgelopen zomer alle records aan diggelen.

De release van de Flip5 was dusdanig populair, dat hij nu al een retro versie verdiend. En terecht als je het ons vraagt.

Flip5 Retro van Samsung herstelt oude bekende in volle glorie

De lancering van de Flip5 Retro biedt een limited edition telefoon die de SGH-E700 uit 2003 als inspiratiebron gebruikt. De SGH-E700 zorgde als allereerste mobiel met een ingebouwde antenne, voor veel verbaasde gezichten tijdens de release in 2003. Sindsdien wordt de mobiele telefoon gezien als een baanbrekende telefoon, die nu middels de Flip5 Retro weer in ere wordt hersteld.

Samsung, <strong>Galaxy Z Flip5 Retro</strong> eert de innovatieve geschiedenis van Samsung
Foto: Samsung

Samsung, <strong>Galaxy Z Flip5 Retro</strong> eert de innovatieve geschiedenis van Samsung

Herkenbare elementen van Samsung komen terug

De invloed van de SGH-E700 komt terug in het kleurgebruik, aangezien de Flip 5 Retro wordt voorzien van een combinatie van indigoblauwe en zilveren kleur. Middels een UX-ontwerp worden pixelafbeeldingen uit de 2000 geanimeerd, voor een extra vleugje nostalgie. In de verpakking van de Flip5 Retro komen kaarten met verschillende logo’s uit het tijdperk van Samsung. Elke case wordt bij daarbij geleverd met een verzamelstaat voorzien van een uniek serienummer, wat deze mobiel tot een ware collectors item maakt.

Wij zijn in ieder geval helemaal fan van de Galaxy Z Flip5 Retro. En jij waarschijnlijk ook als je de foto’s bekijkt. De mobiel is vanaf nu beschikbaar via de officiële website van Samsung. Remember: limited edition. Dus wees er snel bij.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…