Vers bloed op je feestjes: de Bold L2 van Fresh ‘N Rebel

Soms is het tijd voor vernieuwing. Vers bloed dat weer zorgt voor een nieuwe, frisse energie. En als er dat ook nog eens zelf fresh uitziet, is het helemaal mooi meegenomen.

Fresh ‘n Rebel zorgt voor die frisse wind met de nieuwe Bold L2. Hun grootste speaker in het huidige assortiment, want grootte is soms toch belangrijk. Ook al wordt weleens anders beweerd…

Fresh ‘N Rebel The Bold L2

Maak jezelf klaar voor een verbluffend kamervullend geluid, een heerlijke bas én een indrukwekkend volume. Dat je ook nog eens kunt upgraden door twee Bold L2 speakers te koppelen via Bluetooth. In de volksmond noemen we dat Double Fun Mode. En dat alles doe je in stijl, want hij komt in vijf gewaagde en trendy kleuren – Dive Blue, Dried Green, Storm Grey, Silky Sand of Brave Bronze. Zo kun je de speaker direct naadloos (én draadloos) laten floreren in je interieur.

Fresh 'N Rebel Bold L2, Vers bloed op je feestjes: de Bold L2 van Fresh ‘N Rebel

USP’s

Oké, waar halen we de USP’s verbluffend kamervullend geluid, een heerlijke bas en een indrukwekkend volume vandaan? Allereerst door de 12° graden gekantelde positionering van de driver in de luidspreker. Die zorgt ervoor dat het geluid overal in de kamer te horen is. Door de 30W RMS-woofer ga je de diepe bas voelen en door de samenwerking met de 10W RMS-tweeter biedt de Bold L2 een indrukwekkend volume.

Groot, maar nog steeds easy going

Ondanks dat de Bold L2 ‘groot’ is, is hij nog steeds erg makkelijk mee te nemen. Heerlijk easy going voor een party ergens anders. Je krijgt er ook een draagkoord bij die je om de kleine opening aan de zijkant kan binden. En omdat we weten dat er altijd wel iets misgaat op een feestje, heeft de speaker een IP67-classificatie, wat betekent dat hij stof- en waterdicht is. Je kunt de speaker zelfs onder de kraan schoonmaken. Ideaal voor als je wat lompe vrienden in de buurt hebt.

Omdat de Bold L2 volledige party proof is, is er ook een Party Mode. Daarmee kun je twee mobiele apparaten tegelijkertijd met de speaker verbinden en om de beurt muziek afspelen. Je kunt vrienden zelf verbinding laten maken en een bijvoorbeeld een muziekcontest starten. Daarmee kan meteen de dj voor de rest van de avond worden bepaald.  Plus: je hoeft je geen zorgen te maken dat het feest snel klaar is. Hij heeft een speeltijd van 22 uur en binnen 4,5 uur laad je hem weer helemaal op. En dat allemaal voor €129,99.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…