De beste camera’s om mee op reis te nemen

De laatste dagen van februari waren ons kikkerlandje weer goed gezind. Perfect weer, enkele warmterecords verbroken en iedereen had de zomer in zijn of haar bol. Terrassen zaten overvol en dus was de summerfeeling was goed zichtbaar. Om daar op in te haken zijn wij alvast bezig geweest voor de aankomende zomer. Want welke camera moet je nou in godsnaam kopen om mee op vakantie te nemen? En daarom, speciaal om in de vakantiestemming te komen: De beste camera’s om mee op reis te nemen.

De beste camera’s om mee op reis te nemen!

De Canon EOS 4000D

Deze camera is uitstekend voor de beginnende fotograaf. Met deze 18 megapixel spiegelreflexcamera kan je als beginnende fotograaf zowel landschappen als portretten uitstekend vastleggen! Is fotograferen niets voor jou en wil je helemaal mee gaan in de vlog-hype? Geen enkel probleem, met de 4000D leg jij al je avonturen vast in 1080p. De nieuwere camera’s van tegenwoordig beschikken over een wifi functie waarmee jij jouw beelden binnen no time op je laptop hebt staan, zo ook deze Canon. Kortom, dit is een uitstekende camera voor de beginnend fotograaf met een voordelig prijskaartje als we praten over spiegelreflexcamera’s.

De Fujifilm Instax Mini 90

Wij snappen dat als je een camera koopt je er gewoon heel veel plezier van wil hebben. En wat geeft er meer plezier dan een polaroidcamera? Juist, niets! Die avondjes met je vrienden als iedereen net een biertje te veel op heeft waarbij de foto’s je om de oren vliegen zijn het allerbeste. Wat wij ook begrijpen is dat je net wat meer wilt dan een polaroidcamera van de Hema. De Fujifilm Instax Mini 90 biedt precies dat. Een polaroid camera met hoogwaardige kwaliteit foto’s waar jij ook op vakantie mee uit voeten kan!

De beste camera's om mee op reis te nemen, De beste camera’s om mee op reis te nemen
Credits: Angello Lopez

Sony Cybershot DSC RX-100

Deze camera is van alle markten thuis en door zijn kleine formaat uitstekend geschikt om mee op reis te nemen. Niet voor niets noemen ze dit soort camera’s dan ook ‘compact camera’s’ Door de 20 megapixel camera, de mogelijkheid om in HD te filmen en een zacht prijsje is dit een hele toffe camera om vakantiekiekjes mee te schieten. De Sony RX-100 heeft trouwens ook hele goede prestaties als je hem vergelijkt met andere compact camera’s van zijn soort.

De Sony Alpha A6300

We hebben in dit artikel al de nodige camera’s behandeld. Zo zijn de compactcamera, polaroidcamera en de spiegelreflexcamera al aan bod geweest. Wij bieden graag voor ieder wat wils, en daarmee komen we nu aan bij de Sony Alpha A6300. Deze systeemcamera geeft mensen zoals jij en ik op reis de kans om haarscherpe foto’s te maken zonder als te veel gedoe. De 24 megapixel camera maakt het dat foto’s in een hele hoge resolute geschoten kunnen worden. De camera heeft een gebruiksvriendelijke interface en maar enkele knoppen om de meest algemene functies mee in te stellen. Bijkomend voordeel is dat hij erg licht is, daardoor erg geschikt om mee in je backpack naar Zuid-Amerika nemen.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…