Ayaneo Slide combineert nostalgie en tech binnen gamingindustrie

CREDITS: Ayaneo

De originele Steam Deck van Elgato zorgt ervoor dat er heel wat nostalgie bij ons naar boven borrelt.

Combineer die nostalgie met moderne foefjes en je hebt de nieuwe Ayaneo Slide.

Ayaneo Slide is nieuwe succesformule binnen game-industrie

Een ware succesformule dus, want deze unieke handheld PC biedt alles waar je bij een gameconsole op hoopt. Daarbij is het ingebouwde toetsenbord waarschijnlijk het meest opvallende gedeelte. Dit toetsenbord zorgt ervoor dat het spelen van bepaalde games een stuk makkelijker wordt gemaakt. In plaats van door een menu of touchscreen scrollen om je letters in te tikken, kun je nu gewoon snel alles via het toetsenbord invullen. Ook berichten sturen naar je teamgenoten is nu a piece of cake.

Ayaneo Slide, <strong>Ayaneo Slide</strong> combineert nostalgie en tech binnen gamingindustrie
Foto: Ayaneo

Joysticks op nieuw niveau

Naast het innoverende toetsenbord, zijn de joysticks voorzien van de nieuwste Hall Effect-technologie, die via magneten ervoor zorgt dat er geen voelbare stickdrift aanwezig is. Dat betekent dus dat je nooit meer je console de schuld kan geven. “Ik ging echt de andere kant op”, is met deze sticks verleden tijd. Verder heeft de Slide een 7840U die de verwerkingskracht verzorgt, waardoor de prestatie van de Slide ook absoluut geen onvoldoende scoort.

Alle details over de Ayaneo Slide

De Ayaneo Slide komt met een 1080p, zes-inch scherm en een 46,2 Wh batterij waar je dus wel even mee vooruit kunt. Waar de Slide niet mee komt, zijn touchpads. Deze ontbreken bij de nieuwe console. Ayaneo brengt de touchpads wel uit op de aanstaande Kun handheld. Wanneer de nieuwe slide precies uitkomt, is ook nog een ontbrekend detail. Maar, geen zorgen: wij brengen je natuurlijk meteen up-to-date wanneer we meer weten. Voor nu kun je hier de fijne foto’s van de Ayaneo Slide checken.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste consoles en andere gadgets.

Source: