Netflix dropt teaser van Squid Game seizoen 2

CREDITS: Netflix Media Center

Wij weten nog wel dat we in het midden van 2021 een artikel schreven over een nieuwe Koreaanse horrorserie genaamd Squid Game.

Squid Game onthult nieuwe namen

Destijds hadden we alleen niet verwacht dat we twee jaar later bijna een heel boek kunnen vullen met de artikelen die wij over Squid Game hebben geschreven. Record na record werd verbroken, dus de aankondiging van het tweede seizoen leek een kwestie van tijd. Uiteindelijk bracht bedenker Hwang Dong-Hyuk ons het fijne nieuws van een nieuw seizoen. En nu heeft Netflix de eerste teaser gedropt, inclusief een aantal stills.

Squid Game, Netflix dropt teaser van <strong>Squid Game seizoen 2</strong>
Foto: Netflix

Teaser Squid Game S2

De teaser speelt zich af op het vliegveld. De eerste woorden waarmee het tweede seizoen van Squid Game aftrapt zijn: ‘You’ll regret your decision.,’, met daarop het antwoord: ‘I will find you. No matter what it takes.’ En dat was het. Meer bewegend beeld krijgen we nog niet van Netflix. Maar goed, iedereen weet dat soms dat juist tot een nieuwe hype leidt.

Met de woorden: introducing the very first look at season 2 of SQUID GAME. coming this year is de nieuwe teaser de wereld ingeslingerd. We kunnen niet wachten.

Wie spelen er in het nieuwe seizoen?

Eerder werden er namen bekendgemaakt voor het tweede seizen. We mogen in ieder geval Park Gyu-Young, Jo Yu-Ri, Kang Ae-Sim, Choi Seung-Hyun, Roh Jae-Won, Won Ji-An, Lee David en Lee Jin-Uk verwachten op onze schermen. De fijne details over de karakters die ze gaan spelen heeft Netflix helaas nog voor zichzelf gehouden. Onder leiding van Hwang Don-Hyuk himself, ook schrijver, reggiseur en uitvoerend producent van S1, betreden ze het beeld. Terwijl Kim Ji-Yeon de productie weer voor zijn rekening neemt.

Vond je dit artikel over het tweede seizoen van Squid Game interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films, series, muziek en noem het allemaal maar op.

Source:
Netflix Media Center
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…