Netflix brengt nieuwe namen voor tweede seizoen Squid Game

CREDITS: Netflix Media Center

Wij weten nog wel dat we in het midden van 2021 een artikel schreven over een nieuwe Koreaanse horrorserie genaamd Squid Game.

Squid Game onthult nieuwe namen

Destijds hadden we alleen niet verwacht dat we twee jaar later bijna een heel boek kunnen vullen met de artikelen die wij over Squid Game hebben geschreven. Record na record werd verbroken, dus de aankondiging van het tweede seizoen leek een kwestie van tijd. Uiteindelijk bracht bedenker Hwang Dong-Hyuk ons het fijne nieuws van een nieuw seizoen. En Netflix zelf heeft ons weer een beetje geteased, aangezien we acht nieuwe namen hebben gekregen om ons op te verheugen.

Squid Game
Foto: Netflix Media Center

Wie spelen er in het nieuwe seizoen?

We mogen in ieder geval Park Gyu-Young, Jo Yu-Ri, Kang Ae-Sim, Choi Seung-Hyun, Roh Jae-Won, Won Ji-An, Lee David en Lee Jin-Uk verwachten op onze schermen. De fijne details over de karakters die ze gaan spelen heeft Netflix helaas nog voor zichzelf gehouden. Egoïsten dat het zijn. Afijn, we zien ook Hwang Don-Hyuk himself terugkeren als schrijver, reggiseur en uitvoerend producent terwijl Kim Ji-Yeon de productie weer voor zijn rekening neemt.

Later dit jaar al showtime 

Het blijft trouwens niet alleen bij het tweede seizoen van Squid Game. Netflix bouwt daarnaast ook voort op het succes van de show door een realitycompetitieserie te starten genaamd ‘Squid Game: The Challenge’. Hierin spelen de deelnemers om geldprijzen, net zoals in Squid Game. Of ze daadwerkelijk ook vermoord worden als ze verliezen, dat betwijfelen we. Het zou in ieder geval wel kijkcijfers trekken denken we zo.

Afijn, we dwalen een beetje af. Het nieuwe seizoen van Squid Game laat nog even op zich wachten, maar de castleden en showrunners hebben bevestigd dat de productie later dit jaar begint. Nog eventjes geduld dus. Check hier in de tussentijd de cast:

Vond je dit artikel over het tweede seizoen van Squid Game interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films, series, muziek en noem het allemaal maar op.

Source:
Netflix Media Center
Total
0
Share