Veronica van Hoogdalem bedankt beste vriendin met Johnnie Walker Black Label

Het feestseizoen is begonnen en daarmee hét uitgelezen moment om de mensen die je dierbaar zijn te bedanken. In samenwerking met Johnnie Walker gaan wij met drie bekende Nederlanders op pad om een speciaal persoon in hun leven te bedanken en het verhaal hierachter te horen.

Veronica’s ‘The One Who…’ by Johnnie Walker

In het tweede deel van deze mini-serie bezoeken we samen met Veronica, bekend van o.a. TMF, Expeditie Robinson en RTL Boulevard, haar vriendin Figen. Ze hebben al 10 jaar een hele bijzondere vriendschap. Figen haalt namelijk de raarste fratsen uit, alleen maar om het leven leuk te maken. “Zo kocht ze tijdens de zomer, toen er helemaal niks mocht door corona, een oude cabrio om lekker samen mee te gaan cruisen. Zonder er bij na te denken!”, aldus Veronica.

Reden genoeg om haar op te zoeken in haar appartement in Amsterdam en te verrassen met een fles Johnnie Walker Black Label.

, Veronica van Hoogdalem bedankt beste vriendin met Johnnie Walker Black Label

Keep walking

Er is niet altijd een specifieke gelegenheid nodig om een cadeau te geven: op een onverwacht moment krijgt de reden voor het geven misschien wel juist méér betekenis. Veronica heeft de afgelopen periode vaak de tijd genomen om te reflecteren. Om na te denken over haar leven en de mensen daarin. En ze is enorm dankbaar dat haar vriendin Figen daar deel van uitmaakt. Ze weet elk moment om te toveren in een feestje.

Keep Walking, noemen ze dat bij Johnnie Walker: kijk vooruit met optimisme. Hoe fijn is het om dan samen te proosten op zo’n mooie vriendschap?

Johnnie Walker Black Label

De Black Label van Johnnie Walker is een blend van ruim 40 Schotse whisky’s, allemaal 12 jaar of ouder. De Black Label is onmiskenbaar een Johnnie Walker en wordt gekenmerkt door een zachte, moutige turfsmaak.

Al met een hele speciale whisky voor een mooie prijs. Wil je nou zelf ook iemand bedanken? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om deze whisky cadeau te doen en samen het leven te vieren. Elke dag. Overal.

, Veronica van Hoogdalem bedankt beste vriendin met Johnnie Walker Black Label

, Veronica van Hoogdalem bedankt beste vriendin met Johnnie Walker Black Label

, Veronica van Hoogdalem bedankt beste vriendin met Johnnie Walker Black Label

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Johnnie Walker.
LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…