Snotyoung dropt heerlijke, stijlvolle ready-to-wear collectie

We build our own world.​

En zo is het maar net. Met deze woorden is Snotyoung op het moment van schrijven de modewereld aan het veroveren. Het merk heeft zich gevormd tot een respecteerde maker van onmisbare basics. Na een hele lekkere, succesvolle collectie vorig jaar is er nu een tweede collectie gedropt. Met een aantal key items die ook een plaatsje verdienen in jouw kledingkast.

Snotyoung streetwear lanceert brute tweede collectie

Snotyoung heeft zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door de creatieve wortels van het merk. Ze geloven in een onafhankelijke en moedige filosofie. Dat hebben ze laten weten door te vertalen naar een uitgebreide collectie. Met de hoogwaardige basic T-shirts, truien en shorts wil het merk laten zien dat avontuur de kern is van alles wat ze doen.

snotyoung
Foto: Snotyoung

Build your own world

De collectie is een oproep aan onze generatie om een eigen wereld op te bouwen. In de rare tijd waar we nu in leven en waar veel in gebeurt, past het merk helemaal. Heb je een droom? Go for it! Het merk spoort je aan om risico’s te nemen, te blijven leren en om jezelf te blijven profileren. De tijd van stilzitten is voorbij.

Goed onderscheidend vermogen

De eigenaren van Snotyoung zijn je al voor geweest. De twee creatieve geesten hebben hun krachten gebundeld en hun gedeelde ideologie uitgewerkt in kleding. Zonder enige relevante ervaring in de mode-industrie zijn ze toch flink op weg om groot te worden. Met Snotyoung willen ze zich van de massa onderscheiden en mensen aanmoedigen om een beweging te creëren. De eerste stap zet je door een statement te maken. Laat aan iedereen zien dat jij op dit moment ook jouw eigen wereld aan het bouwen bent. Het draait uiteindelijk toch om jou, vriend.

Snotyoung, Snotyoung dropt heerlijke, stijlvolle ready-to-wear collectie
Foto: Snotyoung
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…