De tofste ringen voor mannen van Taj Amsterdam

CREDITS: Jasper Loeffen Photography

Mannen met ringen, sommigen vinden het helemaal niks en anderen vinden het supertof. Eén ding is zeker: net als bij kleding, moet je ook met sieraden lekker doen wat goed voelt. Maar ook, net als bij kleding, zijn er een aantal stijlregels waar je je het beste aan kan houden om stijlvol voor de dag te komen. Je kan namelijk snel de plank mis slaan. Maar met de ringen van Taj Amsterdam zit je eigenlijk altijd wel goed!

Ringen voor mannen van Taj Amsterdam

Wanneer je als man een of meerdere ringen wil dragen heb je heel wat keuzes. Die zegelring van je opa is natuurlijk keihard, maar die van Ali Express niet. Die enorme skull op je duimring is misschien leuk als je naar een Slayer concert gaat en Gatsby is eigenlijk de enige die met een gouden pinkring wegkomt.

Maar hoe dan? Het antwoord is: alles met mate, mate.

Als jij als de gereïncarneerde Captain Jack Sparrow over straat wilt, dan kan dat enorm stijlvol zijn. Maar kies je ringen goed. Combineer klein met groot, dik met dun en hang niet ál je vingers vol. Belangrijk is om voor kwaliteitsringen te gaan. In dit Johnny Depp-gevalletje kost je dit misschien even een paar duiten, maar dan heb je wel de stijl waar je naar zoekt.

, De tofste ringen voor mannen van Taj Amsterdam

Je kan het ook wat subtieler aanpakken. Ga voor één of twee rake ringen, die zowel simpel als een statement kunnen zijn. Pro tip: kies voor een relatief subtiele ring, maar draag ‘m om een minder gangbare vinger, zoals de wijs- of ringvinger.

Duim- en pinkringen zijn eigenlijk alleen oké in combinatie met meerdere ringen aan één hand – denk aan het Slayer of Gatsby effect. Maar wie weet rock jij dit wel gewoon, tegen de stijlregels in. Alleen maar toffer!

, De tofste ringen voor mannen van Taj Amsterdam

Taj Amsterdam

Taj Amsterdam is het geesteskind van twee Nederlandse onderneemsters die op Bali op het geweldige idee kwamen om handgemaakte sieraden voor mannen te gaan verkopen. Geen van de sieraden van Taj Amsterdam zijn 100% hetzelfde. “Juist de imperfectie, maakt de sieraden charmant,” zeggen ze.

Taj Amsterdam maakt juist high-end sieraden, maar met een verhaal. Wat ze wat ons betreft nóg kostbaarder maken! De gebruikte materialen zijn 100% etisch gerecycled goud- en zilver. Ook de productie is goed geregeld, met eerlijke lonen en normale werktijden. Daarnaast doneren ze een deel van de opbrengsten het Three of Life-project, die bomen in West-Afrika planten.

Check hier de nieuw collectie van Taj Amsterdam en kies de stijl die bij jou past!

, De tofste ringen voor mannen van Taj Amsterdam