Next in line: nieuwe collab tussen Patta en Nike komt eraan

CREDITS: IG @geepatta

Als sneakerfreaks ergens blij van worden, dan is het van de combinatie tussen de merknamen Patta en Nike. De wereld staat in brand als deze twee streetwearmerken weer een samenwerking aangaan. En de volgende komt eraan: Patta-oprichter Guillaume Schmidt deelt alvast een sneak peak.

Nieuwe collab Patta en Nike

De samenwerkingen tussen Patta en Nike zullen nooit vervelen. Vorige maand kwam er nog een knetterharde wit-grijze colorway uit, nu weten dankzij Guillaumes Insta wat de volgende sneakers worden: een ‘Orange Blaze’ variant. Het lijkt een vervolg op de vier colorways van de Air Max 1 die vorig jaar het straatbeeld vormgaven.

Net zoals bij die drop heeft ook deze samenwerking zilver gaas met leren overlays. De roestoranje kleur wordt gecombineerd met veters die een iets heldere kleur oranje hebben. Daarnaast vind je ook een tintje blauw terug en wordt de branding – zoals vaker – volmaakt op de tong van de sneakers. Dit kenmerkende aspect blijft lekker om te zien.

De Insta-post van Guillaume Schmidt is ook meteen alle info die we hebben. Er is nog geen releasedatum, geen prijs en geen shopping-link bekendgemaakt. Al wordt wel verwacht dat we sneakers dit jaar nog gaan zien. Voor nu moeten we het doen met de woorden: ‘You allready know what this is….’ Dat is namelijk de caption van de post.

We keep you posted.

RELATED: Het verhaal achter het Nike Logo 

Source: