Patrick Dempsey is de ‘meest sexy man’, dit kun je van ‘m leren

CREDITS: Bigstock

De dagen van Paul Rudd als ‘meest sexy man ter wereld’ zijn geteld.

De 57-jarige Patrick Dempsey neemt het stokje over na de bekendmaking van het entertainmentblad People. Zijn reactie? ‘Ja, goed voor mijn ego.’  

Patrick Dempsey voegt zich in het lijstje van de grote namen

De Amerikaan voegt zich na de uitroeping in het rijtje van mannen als Mel Gibson, George Clooney, Brad Pitt en Bradley Cooper. Dat zijn allesbehalve misselijke namen om jezelf op 57-jarige leeftijd mee te meten. Omdat wij ervoor zouden tekenen om op deze leeftijd er zo bij te lopen als Patrick Dempsey, hebben wij meteen even gekeken naar wat we kunnen leren van de meest sexy man ter wereld. En dan te bedenken dat hij over twee maandjes alweer 58 jaar wordt. Chapeau.

Zo houdt Patrick Dempsey zichzelf jong

Hoewel het ego van Paul Dempsey ondertussen waarschijnlijk het hoogtepunt heeft behaald, verwachten we niet dat het egogehalte lang standhoudt. De acteur denkt dat zijn kinderen de mening van People niet helemaal delen. “Ze gaan elke reden opnoemen waarom ik niet de meest sexy man ben. En dat is prima, ze houden me jong.” Grapt Dempsey tijdens een interview op Jimmy Kimmel Live.

Wees niet bang om je haarstijl te veranderen

Als er iets is dat we van Dempsey mogen aannemen, is dat we niet bang moeten zijn om eens flink te veranderen van haarstijl. Dempsey verandert om de vier jaar wel weer van coupè en is allesbehalve bang om de kapper te laten zweten. In 1995 kwam Dempsey nog voor de dag met een flinke bos krullen, terwijl hij het afgelopen jaar juist furore maakte met zijn kortere golvende haren.

Een nonchalante man wordt gewaardeerd

Een nonchalante stijl trekt de dames aan. En Dempsey staat bijna synoniem voor nonchalance: toen de winnaar het nieuws kreeg dat hij als meest sexy man was gekozen, dacht hij eigenlijk dat hij in het ootje werd genomen. “Ik schoot in de lach toen ik het hoorde. Maar ik ben blij dat ik dit nog op mijn leeftijd mee mag maken, haha.” Aldus Dempsey. Eind dit jaar schittert de acteur weer in de biografie ‘Ferrari’, waar we hopelijk zijn sprezzatura-stijl in optima forma zien.