Tijani Reijnders & Co schitteren in nieuwe Off White x AC Milan collab

CREDITS: Off-White

We hoeven ondertussen niet meer te verkondigen dat voetbal en fashion hand-in-hand met elkaar gaan.

En zeker niet wanneer de voetbalclub in de modehoofdstad van de wereld ligt. Dan spreekt het eigenlijk vanzelf. De partnership tussen Off White en AC Milan bewijst dat ook dit jaar weer.

Passie voor fashion en sport

Het is ondertussen het tweede jaar dat AC Milan en Off-White samenwerken. Vorig jaar maakten de trainingspakken al plaats voor neutraal getinte bomberjacks met Off White graphics. En als zelfs Zlatan Ibrahimović besluit om de kleding te dragen, dan weet je zeker dat je een geslaagde samenwerking te pakken hebt. Ditmaal vieren ze de samenwerking ook in stijl, met de nieuwste collectie die voor zowel het mannen- als vrouwenteam van AC Milan is ontworpen. Daarmee wordt de passie voor zowel fashion als voetbal vanuit Off White en AC Milan maar weer eens onderstreept. 

Nieuwe collectie sluit naadloos aan op de huiscodes

Net als vorig jaar herken je meteen de typerende huiscodes van off White. Op elke manchet van de jacket zit een rood label met de “I Support” boodschap. Deze werd in 2020 voor het eerst geïntroduceerd door mode icoon Virgil Abloh. Hiermee worden spelers aangemoedigd om goede doelen te vertegenwoordigen te steunen. Tijdens de nieuwe collectie maakt het varsity jacket weer zijn terugkeer, alleen dan in een nieuw jasje gestoken. No pun intended. Verder heeft Off White klassieke jassen colberts die zowel voor het mannen- als het vrouwenteam aangepast is in de pasvorm.

Tijani Reijnders in spotlights als kersverse AC Milan-aanwinst

Tijdens de nieuwe lancering, zien we Tijani Reijnders ook zijn verschijning maken. Daarmee pakt de man die deze zomer de overstap van Alkmaar naar Milaan maakte niet alleen op, maar ook buiten het veld een hoofdrol op zich. In de positieve zin van het woord. We zien de 25-jarige international stijlvol verschijnen op de cover van de socials. Zorgt er toch een beetje voor dat we de kleding nóg mooier vinden. Check hier nog even de foto’s van de nieuwe collab van Off White en AC Milan.

Source: