King Zlatan nu ook koning van de filmwereld

CREDITS: FilmDepot | JustEntertainment

Als zelfs God op je beeldscherm gaat verschijnen, weet je dat het menens is. Zlatan Ibrahimovic wordt naast zijn koninklijke status in de voetballerij ook nog eens leeuw van de filmwereld.

Zlatan Ibrahimovic x Asterix en ObÉlix

Asterix en Obélix heeft het voor elkaar gekregen om hem te strikken voor de nieuwste film. Of beter gezegd: Zlatan heeft Asterix en Obélix binnengehengeld. Nu de trailer voor de nieuwste Asterix en Obélix: The Middle Kingdom onthuld is, heeft de Zweed een nieuw hoofdstuk aan zijn boek toegevoegd. Zlatans imposante uitstraling en postuur lijkt gemaakt (of ja, zelf getraind) voor deze film.

Dan rest er enkel nog de vraag hoe deze twee partijen bij elkaar zijn gekomen. Want zoals Ibrahimovic’ woorden eerder in zijn carrière luidden: meneer doet geen audities.

 

Rol op Zlatan’s lijf geschreven

Wat de acteerskills van Zlatan Ibrahimovic gaan brengen is nog maar de vraag. Alleen Zlatan zelf weet het antwoord, want het was de machtige Zweed die ooit zei: ‘Alleen God weet het antwoord, en daar praat je nu mee’.  Simpelweg legendarisch blijft de man altijd, net als de films zelf. Voor het eerst sinds 2012 is het dan ook tijd een nieuwe versie aan de reeks toe te voegen. De eerste beelden uit de trailer beloven veel goeds waarmee het aftellen naar de onthulling op het witte doek in februari kan beginnen.