OBEY lanceert vandaag speciale Rotterdam collectie

CREDITS: Thom Trouwborst & Onne van Dixhoorn

Het Amerikaanse streetwearlabel Obey lanceert vandaag een speciale Rotterdam collectie. Nadat ze eerder een Parijs-versie uitbrachten is nu onze eigen havenstad aan de beurt. De OBEY x ROTTERDAM collectie is vanaf vandaag 10:30 uur verkrijgbaar bij Funkie House in Rotterdam.

OBEY x ROTTERDAM

De collectie bestaat uit hoodies, crewnecks, t-shirts en totebags in verschillende kleuren. Op alle items staan de bekende Obey ogen met daaronder in witte letters ‘Rotterdam’. De collectie is verkrijgbaar in de Obey shop-in-shop bij Funkie House in het centrum van Rotterdam. Daarnaast kun je in één andere winkel in Rotterdam en online een OBEY x ROTTERDAM item op de kop tikken.

Het team van Funkie House heeft zelf een fotoshoot in Rotterdam gehouden om de collectie vast te leggen. “Mooie herkenbare gebouwen, zoals de Euromast, komen voorbij op de foto’s”, vertelt Wilco van der Werf van Funkie House. “Maar we zijn ook echt bij de rauwe plekjes van de stad geweest. Rotterdam heeft zoveel kanten. Daarnaast zijn we op de waterbus gestapt om foto’s vanaf het water te maken.’’

De kleding is vanaf 10.30 uur in de winkel aan de Korte Hoogstraat en op de website verkrijgbaar. De prijzen van de kledingstukken variëren van €35 tot €75. De tas krijg je erbij kado.