Nike en Supreme droppen brute fall/winter streetwear collectie

CREDITS: Supreme

Twee grote spelers in de streetwearwereld hebben de handen ineengeslagen. Nike en Supreme droppen een brute streetwear collectie waarvan menig fan het water in de mond zal lopen. Het is een tijdje geleden dat Supreme van zich heeft laten horen, dus de wereld is hyped. De fall / winter drop verovert langzaamaan social media en de items vallen wereldwijd in de smaak.

Nike x Supreme: streetwear brands droppen brute collectie

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat de twee merken samen de wereld veroveren. De twee merken laten vaker zien dat ze fan van elkaar zijn. Ook deze keer is het een perfect match. De sportkleding van Nike krijgt door de kenmerkende esthetiek van Supreme een New Yorkse skateboard vibe.

Nike supreme
Foto: Supreme

Nike x Supreme FW20-collectie

De Nike x Supreme FW20-collectie bestaat uit een anorak, een voetbal jersey, een crewneck, een omkeerbare broek en sweatshorts, allemaal exclusief gemaakt voor Supreme. Liefhebbers zijn vooral fan van de reversible anorak en broek die in drie kleurstellingen de collab kleur geven.

De crewneck en de bijpassende sweatshorts zijn gemaakt van katoenfleece die de show stelen door de logopatches. Daarnaast zijn de Dri-FIT voetbalshirts met een gruwelijke toevoeging aan jouw garderobe door de verticale strepen. De old skool vibe die je daarmee creëert is geniaal.

nike supreme
Foto: Supreme

If you snooze, you lose. 

De FW20-collectie zal wereldwijd worden uitgebracht. Je nieuwe favo streetwear collectie gaat 3 september live in de Verenigde Staten. Via de website kan je proberen de kleding in huis te krijgen. De kans is groot dat alles direct uitverkocht is dus; if you snooze, you lose.

Check ook: 8 stijlvolle mannen die je op Insta moet volgen