Dit zagen we op Milan Men’s Fashion Week AW23

CREDITS: Bigstock

Eén van de meest toonaangevende fashion weeks is weer verleden tijd. Dat is niet negatief bedoeld, want verleden tijd betekent dat we de balans op kunnen maken. Dit waren de beste outfits, styles, trends, combinaties, kleuren, prints enz. enz.

Milan Men’s Fashion Week AW23

De Settimana della moda, de Milan Fashion Week, draait alweer even mee. In 1958 showden merken voor het eerst hun collecties in dé stad van Noord-Italië. Nu, in 2023, is de fashion week nog steeds van ongekend belang in de fashion scene. Merken als Martine Rose, Brioni, Tod’s, Gucci, JW Anderson en JordanLuca waren ook dit jaar weer op hun best.

We zochten de beste plaatjes bij elkaar door middel van de #milanfashionweek2023. Dat betekent dus beelden van sharp geklede mannen op staart tot en met hele weirde creaties op de catwalk. Maar goed, je weet het: wat nu op catwalk is, kan zomaar serieus het straatbeeld in wandelen.

Neutraal kleurenpallet voert de boventoon

Neutrale tonen zijn een sowieso een blijvertje, maar de snaps die voorbijkomen van Milan Men’s Fashion Week zijn veelzeggend: dit jaar is hét jaar van neutraal. Aardse tinten worden afgewisseld met een uitschieter hier en daar. Constant komt de kracht van zwart, wit, olijfgroen, marineblauw, grijs, taupe, beige en bruin terug.  Precies waarom jij ook kunt investeren in items van topkwaliteit in deze kleuren.

Kijk en leer van de meesters: