Nostalgie: Levi’s brengt samen met LEGO een collectie uit

CREDITS: LEGO

Heb je vroeger ook uren legoënd doorgebracht op de vloer van je slaapkamer en vind je het stiekem nog wel eens jammer dat je dit niet nog steeds kan doen? Dan gaan wij je blij maken met een hele toffe samenwerking. Het jeansmerk Levi’s brengt namelijk in samenwerking met LEGO een limited-edition Levi’s x LEGO collectie uit.

De nostalgische Levi’s x LEGO collectie

In de collectie staan zelfexpressie, creativiteit en het vieren van nostalgie centraal, zegt Karyn Hillman van Levi Strauss & Co. De bedoeling van de collectie is dat je de kledingstukken zelf kunt customizen. Bij iedere aankoop zit namelijk een zakje met Lego Dots die jij helemaal naar je eigen smaak op je kledingstuk kan zetten.

levis x lego
Foto: LEGO

Creativiteit is key

In de Levi’s x LEGO collectie zitten onder andere het welbekende Levi’s Trucker Jacket, de 501 ’93 Straight jeans, een heuptasje, mutsen, petjes en verschillende truien en T-shirts. Hierop zitten flexibele, van silicoon gemaakte LEGO plaatjes gevestigd. Door middel van de LEGO Dots (in een zakje zitten er 110) maak je hierop dus je eigen design op de kleding.

De plaatjes op de kleding van Levi’s dienen volgens Karyn Hillman als blanco canvas voor al je creativiteit. Met de bijbehorende LEGO stukjes maak je jouw kledingstuk dus uniek. Er zullen ook T-shirts verkrijgbaar zijn zonder flexibel plaatje. Deze T-shirts zijn voorzien van een unieke grafische print die Levi’s en LEGO samen ontworpen hebben.

Verkrijgbaar

Wanneer kunnen we zelf onze outfit gaan legoën? Er was lang onduidelijkheid over wanneer de collectie te koop zou zijn, maar het moment is bijna daar. De Levi’s x LEGO collectie zal vanaf 1 oktober 2020 verkrijgbaar zijn. Loop jij deze aankomende herfst ook rond met je eigen gecustomiseerde pieces?

Foto’s: LEGO

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…