(Sport)stijl-update: Lacoste L0003 2k24

CREDITS: Lacoste

De schoonheid van sport zit hem niet alleen in een 3-pointer tijdens de buzzer, een 9-dart-finish of een winnende goal in de blessuretijd.

Met de komst van de L003 2K24 sneaker bind je de schoonheid van sport namelijk gewoon aan je voeten.

Lacoste gaat van hardlopen naar veelzijdige lifestyleschoenen

De nieuwe pronkstukken van Lacoste vertalen hardlopen naar veelzijdige lifestyleschoenen die voor elk moment geschikt zijn. Zoals we van Lacoste gewend zijn, wordt de Franse elegantie ook in het design van de L003 2k24 sneaker kunstig naar voren gebracht met een mesh en suėde bovenwerk en opvallende Lacoste-merkopdrukken aan de zijkant. Combineer dat met het comfortabele EVA middenzoo en de anti-slip-spikes die ontwikkeld zijn voor ongeremde bewegingen, en je hebt een schoen die de grenzen tussen sport en fashion nóg verder vervaagd.

Lacoste, (Sport)stijl-update: <strong>Lacoste L0003 2k24</strong>
Foto: Lacoste

L003 van Lacoste brengt een tijdloos design met een energieke boodschap

De kleuren van de L003 2k24 van Lacoste zijn tijdloos wit met groen, wat uiteraard als knipoog dient naar het erfgoed van Lacoste. Naast de klassieke witgroene kleursamenstelling is de nieuwe sneaker ook verkrijgbaar in klassiek zwart met witte accenten. Om de knipoog naar snelheid en beweging nog even extra te benadrukken, worden de schoenen geleverd met metallic details. Ook krijgt de L0003 een zachte en comfortabele middenzool van EVA en TPU-materiaal, waardoor het een lichte schoen is en je dus sneller in je beweging bent.

Lacoste, (Sport)stijl-update: <strong>Lacoste L0003 2k24</strong>
Foto: Lacoste

Een investering voor je sportleven én je kledingkast

Tijdens de campagne van de L003-sneaker schitteren artiest J.I.D. en model Sabrina Lan met de gloednieuwe sneakers aan hun voeten. Met een voet staan ze stevig op de grond, terwijl de andere voet in vrije beweging is. Daarmee onderstreept de campagne nog maar eens dat de L003 geschikt is op straat én op het sportveld. De nieuwe sneakers van Lacoste zijn vanaf 15 februari wereldwijd beschikbaar via de site van Lacoste. In totaal tik je een kleine 160 euro neer voor de L0003 2K24. Daarmee investeer je niet alleen in je kledingkast, maar ook in je sportleven.

Source: